2777
2789

سلام .ما ۳ تا دختریم .من بچه اولم ۱۸ سالمه .بابام عاشقمونه .مامانمم همینطور.کلا خودمون خیلی خانواده خوبی هستبم .عموم دوتا پسر داره .بعد ما کلا نداریم .حالا پدربزرگم همش میگه خدا انشالله به شماهم به داداش کوچولو بده .مامانمو میبینه میگه خدا چراغتو روشن کنه برات .به ترکی میشه خدا بهت پسر بده .ما هم دوس داریم داداش داشته باشیم ولی خب زوری که نیست باید خدا بده دیگه .طفلک مامانمم گاهی اوقات ناراحت میشه .

میشه یه صلوات لطف کنید بفرستید تا خدا به ماهم برادر بده ؟🤍🙏🙏

اگه فرستادی لطفا تاپیکمو لایک کن قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به پدربزرگت بگو خدا باید چراغ پسرشو روشن کنه چون تعین کننده جنسیت پدرته ن مادرت

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عزیزم برید مشهد نذر کنید، إن شاءالله حاجت روا بشید

تاالستون رفتیم .یه سید هم به مامانمینا گفته بود برید مشهد بیاید خدا بهتون به جفت پسر مبده .خدا کنه همینجوری باشه .ولی هنوز مامانم حامله نیس

دعا کنید خدا به ما هم پسر بده ان شاءالله دخترام خیلی داداشی دوست دارند 

اسی براتون آیه الکرسی میخونم ان شاءالله خدا خودش نگاه به دلتون کنه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
تاالستون رفتیم .یه سید هم به مامانمینا گفته بود برید مشهد بیاید خدا بهتون به جفت پسر مبده .خدا کنه ه ...

ما هم 3تا دختر بودیم، رفتیم مشهد مادرم گوشواره هاشو نذر کرد خدا داداشمو بهمون داد، قربونش برم الهی الان 35 سالشه زن داره