2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بابا همون لجن سابق بود

😂😂😂😂🙏🙏😥

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
زمانی ک کاملا رها کنی برمیگرده  اینو خیلیا میگن

مث بارداری😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ببین چیزی که قسمتت باشه برمیگرده و موندگارم میشه

بعضیا هستن چندسال از هم دور میشن ولی قسمت هم هستن

و بعد یه جوری به هم میرسن که برگای عالم میرسه

در نتیجه همون تقدیری که خدا مشخص کرده میشه

اگه تقدیر نباشه عالمو آدم جمع بشن نمی تونن دونفرو کنار هم نگه دارن با هزار ترفند و تکنیکو اینا

و اگر دونفر قسمت هم باشن عالم و آدم جمع بشن که دونفر به هم نرسن ،میرسن چون‌زور خدا بیشتره

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

دوسال پیش خودش کات کرد ۶ ماه بعدشم برگشت پسش زدم چرا دروغ گاهی تو ذهنمه دیگه نمیدونم اون فکر میکنه ...

ادم خوبی یا بدی بود عشق واقعی یا هوس بود هیچوقت از ذهن پاک‌نمیشه ولی همیشه نمیاد به ذهن ‌

گاهی وقتا مثلا اسمی ترانه ایی خاطره ایی بیاد جلو‌چشمت  باعث میشه یادش کنی 

البته روزای اول با حس غم میاد به ذهن

ولی‌کم‌کم یه چیز عادی میشه برات حتی اگه اگه بیاد به ذهنت حس خنثی 

۵ ماه پیش کات کردیم خبری ندارم ازش ولی دل تنگشم اونو نمیدونم

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
ببین چیزی که قسمتت باشه برمیگرده و موندگارم میشه بعضیا هستن چندسال از هم دور میشن ولی قسمت هم هستن ...

قسمت و انتخاب باهم دخیله 

یعنی شاید قسمت دوباره اونهارو توی یک مسیر قرار بده ولی بستگی‌داره باز دوتاشون بخوان باهم باشن یا نه

خدا به کسی ظلمی نمیکنه

قسمت و انتخاب باهم دخیله  یعنی شاید قسمت دوباره اونهارو توی یک مسیر قرار بده ولی بستگی‌داره با ...

من بهت با ایمان‌ اطمینان میگم همه چی تو این دنیا مقرر شده 

خیلیا قبولش ندارن که با خودشونه 

ولی همینام یه روز به این میرسن که همه چی از قبل مشخص شده

خیلی نمیتونم توضیح بدم چون مفصله و حوصله ندارم😊

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»