2777
2789

ک قیمتشم مناسب باشه

میشه واسم دعا کنی خیلی گره افتاد تو کارم ، تو بنده خوب خدایی ...میشه واسطه ی من بشی ‌... بهم بگو منم دعات کنم🫶❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوارمفتح پره. بهش میگن سی متری

همه چی داره کفش  و خرید داماد میخوام بکنم 

اونجا برم یا برم خسروی؟؟

میشه واسم دعا کنی خیلی گره افتاد تو کارم ، تو بنده خوب خدایی ...میشه واسطه ی من بشی ‌... بهم بگو منم دعات کنم🫶❤️
همه چی داره کفش  و خرید داماد میخوام بکنم  اونجا برم یا برم خسروی؟؟

من خسروی نرفتم ولی مفتح زیاددیدم همه چی داره وسط خریدتونم برید آبمیوه نوش جان کنیدابمیوه هم زیادداره

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و دذهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  
من خسروی نرفتم ولی مفتح زیاددیدم همه چی داره وسط خریدتونم برید آبمیوه نوش جان کنیدابمیوه هم زیادداره

قربون معرفتت 

میگم میخوام کت شلوار کفش 

ادکلن حوله بخرم داره مردانه؟ دیدی مغازه هاشو؟

قربون معرفتت  میگم میخوام کت شلوار کفش  ادکلن حوله بخرم داره مردانه؟ دیدی مغازه هاشو؟

اره گلم همه چیز داره ولی باید کل بلوارشو راه بری بگردی

اره گلم همه چیز داره ولی باید کل بلوارشو راه بری بگردی

من پولم کمه 

استرس دارم 

همونجا قیمتاش خوبه دیگ اره؟؟

من پولم کمه  استرس دارم  همونجا قیمتاش خوبه دیگ اره؟؟

همه جور قیمتی داره. باید زرنگ باشی قبل ازینکه شوهرت بره جنس گرون انتخاب کنه قبلش به شوهرت بگو قیمت مناسب انتخاب کنه و ب فروشنده هم بگو قیمت مناسب میخاین ک باز ورنداره قیمت بالابیارع حواست باشه