2777
2789
عنوان

⭕️⭕️⭕️⭕️اقایون بیان لطفااا⭕️⭕️⭕️

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 67 پست
اگه قرار نظر خودتو تحمیل کنی و از قبل جواب سوالت رو میدونی چرا دیگه وقت ملت رو میگیری و نظر میخوای؟! ...

چرا این قدر عصبانی؟

☹️😬

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
مگه مهمه که چی دوس دارن 😕😕 مهم اینکه من تو چه استایلی حالم خوب باشه و بس

خیلی ناراحت کننده است این قبیل سوال ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی واقعا یکی بامن هم نظر هست 🫂بیا بغلم 

اره عزیزم بیا جان 

اینقدر بهشون رو ندین ما کلا همیشه ازشون سرتریم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
خیلی ناراحت کننده است این قبیل سوال ها

واقعا 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اره عزیزم بیا جان  اینقدر بهشون رو ندین ما کلا همیشه ازشون سرتریم

من تو خونه یا بیرون کلا دوس دارم تیپای اسپرت و لش 

مامانم چندباری گفت عین ادم لباس بپوش ک شوهرت خوشش بیاد😑!

من اخرش طاقت نیاوردم گفتم من اینجوری حالم خوبه این سبک و استایل علاقه منه 

اونم از اول میدونه و منو همین شکلی دیده اگرم دوس نداشته باشه مهم نیس مهم حال خودمه 

میگفت ادم نیستی تو ☹️😐

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
وقتی کسی باهام طوری حرف میزنه که انگار دارم دروغ میگم عصبی میشم. چون از دروغ به شدت بدم میاد

این حالت عین شوهرمه 

نمیدونم شاید از دروغ و دغل بدخاطره ای داری توام 🤝ب هرحال موفق باشی