اگه کسی بخواد فقط ظاهر براش ملاک باشه در اینده صد در صد به مشکل بر میخوره
مگه میخواین فقط با خوشکلیش زندگی کنید؟
بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤
اینطور ک هستیم آقا فکر میکنند ساده ایم و آدم حسابمون نمیکنند باید دورو و دغل باز بود با بعضی مردها
من زمانی ازدواج کنم باکسی که باشناخت باشه باهاش مشورت میکنم تو کارام نظرش میخوام براش ارزش قائل میشم چون همدممه ومیدونم به ضررم کاری نمیکنه چون برای هم احترام ودرک متقابل میذاریم
چه قدر این سوال تاپیک بده ،چرا باید دنبال این باشید الان بگن بور میرید رنک میکنید بگن چتری ،چتری میکنید ؟! مگه عروسکید؟!
مردا هم از این تاپیک ها میزنن؟! براشون مهمه نظر دخترا ؟!
بعد میگن مردا چرا پرو شدن!!!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من زمانی ازدواج کنم باکسی که باشناخت باشه باهاش مشورت میکنم تو کارام نظرش میخوام براش ارزش قائ ...
افرین منم
درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه