2777
2789
عنوان

⭕️⭕️⭕️⭕️اقایون بیان لطفااا⭕️⭕️⭕️

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 67 پست
تو حرف اینو میگی ب عمل همچین ی داف عملی رو انتخاب میکنیددد

اگه قرار نظر خودتو تحمیل کنی و از قبل جواب سوالت رو میدونی چرا دیگه وقت ملت رو میگیری و نظر میخوای؟!

تو عمل منو کجا دیدی که راجع بهش نظر میدی؟!

یه موی دختر ساده و مودب رو به تمام اون توله سگ های شبیه هم نمیدم بچه جون

من ۱۶ نیستمممم. سن اون رو گفتم خودم ۲۰

خب خودتم هنوز بچه ای 😑

:کسی میگه بچه ای ک خودش ۲۲سالشه 😂

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی بخواد فقط ظاهر براش ملاک باشه در اینده صد در صد به مشکل بر میخوره

مگه میخواین فقط با خوشکلیش زندگی کنید؟

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

اون رو گفتم

خودت چندی

منم ۱۵عقد کردم الان یک سال و نیمه عقدم

فقط توروخدا اگه دوسش داری زودتر باهاش ازدواج کن

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اینطور ک هستیم آقا فکر میکنند ساده ایم و آدم حسابمون نمیکنند باید دورو و دغل باز بود با بعضی مردها

من زمانی ازدواج کنم باکسی که باشناخت باشه  باهاش مشورت میکنم تو کارام نظرش میخوام براش ارزش قائل میشم چون همدممه ومیدونم  به ضررم کاری نمیکنه چون برای هم احترام ودرک متقابل میذاریم 

معرفتت گیر منفعتت بود😒

چه قدر این سوال تاپیک بده ،چرا باید دنبال این باشید الان بگن بور میرید رنک میکنید بگن چتری ،چتری میکنید ؟! مگه عروسکید؟! 

مردا هم از این تاپیک ها میزنن؟! براشون مهمه نظر دخترا ؟!

بعد میگن مردا چرا پرو شدن!!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من زمانی ازدواج کنم باکسی که باشناخت باشه  باهاش مشورت میکنم تو کارام نظرش میخوام براش ارزش قائ ...

افرین منم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
مگه مهمه که چی دوس دارن 😕😕 مهم اینکه من تو چه استایلی حالم خوب باشه و بس

یعنی واقعا یکی بامن هم نظر هست 🫂بیا بغلم 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
من ۲۰ 

اوم خوبه 

نامزد منم ۲۱سالش بود عقد کردیم خوبین😂

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
شانزده سالشه توقع عمق داری؟!

والا هنوز نگفته بود چندسالس ، خودم تو صحبتاش متوجه شدم کم سنه

فک کن ازت بپرسن چرا ب خانمت علاقه مند شدی میگه واسه موهای چتری صاف😅

ینی اگه موهاشو تغییر بده دیگه مورد علاقش نیس