2777
2789
عنوان

مشکل مادرشوهرم با من

205 بازدید | 12 پست

اصلا شخصیت و شعور نداره من عروسم و ۱ ساله عقدم عیدی بهم هیچی نداد من بهش ۲۰۰ تومن دادم درحالی که من چون نامزدم باید برام عیدی میاورد نیاورد من با اینا کاری ندارم عید رفتم خونشون من رفتم نشستم اونم رفت تو اتاق نشست😐اصلا حرف نزد بعد موقع شام گفت بیا باهم بریم شام درست کنیم من گفتم باشه شوهرم برگشت گفت زن من تازه اومده مهمونه خودت شامتو درست کن درحالی که من ۳ ماه بود نرفته بودم اونم گفت اون عروسه باید از این به بعد اون بپزه بیاره ما بخوریم 😐بعد ۴ روز که من خونشون بودم شام درست کردم ظرف شستم کمکش میکردم همه کار نمیکردم ولی کمک میکردم امروز اومدم خونمون شوهرم منو گذاشت رفت خونشون زنگ زدم بهش مهمون داشتن شوهرم به مامانش گفت مامان چرا غذا کم گذاشتی مهمون داریم اونم برگشت گفت زنت میومد درست میکرد دا به من چه😐😐یعنی یه جوری منو از خودش زده کرده حد نداره مادرشوهرای بقیه رو میبینم دلم واسه خودم میسوزه یه عیدی واسم نیاورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ روز رفتی خونه مادروشوهر وایستادی؟!  کمتر برو تا احترامت حفظ بشه... عیدی هم باید شوهرت تدارک ...

اره چون دوریم راهمون دوره و ۳ ماهه نرفته بودم شوهرم انتظار داشت بمونم .

نه اینجا مادرشوهر میاره و اینکه هیچی نیاورد رفته بودم خونشون پول هم نداد من بهش دادم از عیدی که داییم بهم داده بود

مادرشوهر مادرشوهره خوبش هم بدرد نمیخوره🤣😑

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
اره چون دوریم راهمون دوره و ۳ ماهه نرفته بودم شوهرم انتظار داشت بمونم . نه اینجا مادرشوهر میاره و ا ...

والا منکه نشنیدم عروس به مادرشوهر عیدی بده!

دیدی اون نداد تو هم نمیدادی!

البته شاید بنده خدا دستش تنگ بوده،

شوهرت چی ؟ عیدی بهت داد؟

😑😑😭😭😭بدم میاد ازش . مادر خودمم مادرشوهره ولی چرا اینجوری نیست حداقل تو روی من احترام بزاره چون ...

بستگی به مادرشوهرت داره بعضی مادرشوهرا فکر میکنن همه کاره ی زندگی پسر و عروسشون هستن باید با بی محلی و سیاست درستش کنی دیگه هم خونش کمک نکن وظیفه ی تو نیست که 

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
چیکار کنم خونشون نمیرم زیاد بخاطر کاراش ولی موندم 

وقتی لیاقت نداره توام خیلی مجلسی و سرد باهاش برخورد کن.....اما با همسرت دعوانکن چون بدتر میشه همه چی ....مثلا خیلی دیر به دیر برو ودلیلشو به همسرت بگو بگو به علت اون کار و فلان حرکت و اینا من شخصیتم خورد میشه نمیام اونجا .....رابطت خییییییلی کم شه بهتره 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
والا منکه نشنیدم عروس به مادرشوهر عیدی بده! دیدی اون نداد تو هم نمیدادی! البته شاید بنده خدا دستش ...

نه نمیدن من خودم دادم بهش چون میدونم دستشون تنگه من حرفم این نیست حرف من اینه من اینحوری درکشون میکنم محبت میکنم اونم با من اونجوری رفتار میکنع

اره چون دوریم راهمون دوره و ۳ ماهه نرفته بودم شوهرم انتظار داشت بمونم . نه اینجا مادرشوهر میاره و ا ...

من متوجه نمیشم مگه آدم به بزرگتر از خودشم عیدی میده؟ الان خونه داییت رفتی ازش کوچیک تر بودی بهت عیدی داد شما بهش دادی؟ چون بزرگتره ندادی. خب ب مادرشوهرت ک ازت بزرگتره چرا عیدی میدی؟ ما اصلا ازین رسما نداریم. فقط روز زن بهش هدیه میدیم. از الان بهش رو نده معلومه ازون هفت خطاست ک انقد دشمن گیرت آورده. واس  مهمونش غذا کم پخت آبروی خودش میره نه عروسش. 

من متوجه نمیشم مگه آدم به بزرگتر از خودشم عیدی میده؟ الان خونه داییت رفتی ازش کوچیک تر بودی بهت عیدی ...

میدونم ولی چون یکم اواره هست خودش درآمد نداره از پسراش پول میگیره بخاطر همین دادم