2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی سوال شرعی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 34 پست
مگه از خوردن آمپول لذت بردی  یا ریختی آمپول رو تو دهنت  این حرفاچیه مگه ۱۴۰۰ سال پیش آمپ ...

یعنی زمان قدیم کسی مریض نمیشده که طبیب بهش دارو و مسکن بده.مگه فقط امپول دارو هست؟!.

چه حرفا میزنین ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول های تقویتی وسرم اینا باعث بطلان روزه ست چرک خشک کن واینا فک نکنم(بازباید ازمرجعش بپرسه)

چرا باید باطل باطل شدن روزه بشه دلیل علمیش چیه 

هرچیزی که از طریق دهان وارد بدن بشه و باعث لذت بشه باعث ابطال روزه اس

چرا باید باطل باطل شدن روزه بشه دلیل علمیش چیه  هرچیزی که از طریق دهان وارد بدن بشه و باعث لذت ...

رسیدن گرد و غبار غلیظ به حلق و گلو هم باعث بطلان روزه هست.فک نمکینم لذت داشته باشه!! 

این لذت رو از کجا دراوردی؟!

مسکن اون زمان داروهای گیاهی بوده  نه مثل الان سرم و آمپول

پس من غذا نمیخورم میرم سرم میزنم .

سرم خودش بدنو تقویت میکنه یه جورایی سیرت میکنه.

ندیدی بیمارایی که نمیتونن غذا بخورن بهشون سرم میزنن

پس من غذا نمیخورم میرم سرم میزنم . سرم خودش بدنو تقویت میکنه یه جورایی سیرت میکنه. ندیدی بیمارایی ...

خانوم عزیز اسلام  آپدیت شده و سعی کرده بروز بشه ولی بعضی تفکرات هنوز تو قرن یکم مونده

مگه قرآن و اسلام گفته چون روزه گرفتی  نباید بیماری رو درمان کنی و بدنت رو ریکاوری کنی

اسلام گفته کسی که بیماره نباید روزه بگیره چون به بدنش اسیب ممکنه بزنه.بره دارو و غذا بخوره بهش گناهی هم نیست. تو مثل اینکه از اون ور بوم افتادی...