2777
2789

یازده روز دیگه جشن عقدمه توی تالار 

بعد هر دقیقه یه چیزیم میشه 

یه بار دستم گیر کرد به پله های تختم چاک خورد مچم 

با ژیلت مچ پام رو به برش گنده دادم 😐

یا مثلاً جوش میزنه رو صورتم در حالی که از دوران بلوغ تا الان که بیست و یک سالمه یادم نمیاد رو صورتم جوش زده باشه 

پام پیچ خورد یه بار 

نامزدم به مامانم گفته شاید به خاطر اینکه نزدیک مراسمه دیگه همه دارن راجبش حرف میزنن چشم خورده 

اسفندش کن بعدم ده تا دو تومنی  تومنی بگیر روزی دو تومن بنداز صدقه بعد پنج روز بردار ده تومنی بنداز به جاش که تا آخر پول خورد داشته باشی صدقه بندازی 

زنده بمونم لاقل تا جشنم 😐😂

از استرس هست 

چون استرس داری خودتو میکوپونی این ور اونوز

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ فقط نمیری بقیش مشکلی نیست

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

تو این موارد حساس بخش زیادی از مغز و روح آدم درگیر میشه و تمرکز و توجه بدن از دست میره استرس هم رو کبد فشار میاره و باعث برون ریزی و جوش میشه تازه کاهش چشمگیر وزن و مشکلات گوارش هم ممکنه ایجاد بشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
فراموش کنی ۱۱ روز دیگه عقدته و بیخیال باشی هیچی نمیشه دیگه

به خدا من اونقد درگیر این مسائل نیستم 

اصن گاهی یادم می‌ره 😐😂فقط برا پرو لباس رفتم خودم 

برا بقیه کارا سپردم به مامانم 

این تیکه آخرش رو کسی به داشت با اصرار بهم میگفت

ولی من تو کتم نمیره

چه کاریه مگه خدا به صدقه هفتگی یا ماهیانه اعتقاد نداره؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند