2777
2789

شوهرم همش تیکه میندازه بهم همش میخواد حالمو بد کنه همش تو خونه دعواست ایکاش من بمیرم تا پسرم تو آرامش بزرگ بشه حالم خیلی بده امشب موهامو داشتم میبافتم اومد بهم گفت ایییییش چقدر زشت بهم گفت بمیری هم برام مهم نیست یاد بلاهایی ک سرم آورده میفتم و همش یه گوشه واسه خودم گریه میکنم نمیخوام گریه هامو ببینه و خوشحال بشه امروز گفت ای خدا الهی من لباس سیاه برای تو تنم کنم حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرستی؟🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت میکنه اینجور مردا منم امشب انقدر گریه کردم و حالم بد بود فقط دم سحری میگفتم خدایا مرگمو برسون 

کاش خودکشی حرام نبود صددفعه خودمو خلاص کرده بودم😔

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 

چرا تو بمیری آخه خدا نکنه اون باید اصلاح بشه مشکل از اونه تو وجودت به اندازه کافی با ارزش و مفیده خودتو با حرف های اون بی ارزش ندون

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

اصلا فک نکن ک ب خاطر پسرت ادامه بدی اون تاثیر میگیره ممکنه یا از ترس استرس بگیره و نتونه ازدواج کنه یا مثل پدرش بشه یا کلا اسیب ببینه

جداشو هم بخاطر خودت و هم پسرت 

توکل کن بخدا

اصلا نترس جدی میگم

دیدم ک میگم