الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم آدم اگه آدم نباشه میگه بهت فردا آره تو مشکل داشتی قبل عقد رفتی که نامه گرفتی این حرفا
شما بعد عقد بگیر نگه دار فرق میکنه اینجوری قضیه اش
کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت 😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
محض اطمینان میخوام گواهی رو نگه دارم، با مادر خودم میرم، در شرف ازدواجم
با مادر خودتون قانون قبول نداره اگه از،لحاظ قانونی،بخوای
بزار وقتی عقد کردید مادرتون بگن نوبت گرفتم پسر،به همراه مادرش یا خواهرش جهت امضا برگه وگرنه خود پسر تنها باشه قبول منتهی خانواده ها بعدها حرف مفت میزنن خدا نکرده به مشکل بخورید
خانمهای دو شیزه اگردر زمان عقد شوهر و یا مادر شوهر ازتون خواست و شما مطئتی به خودت اول دعوتشون کن از طرف خانواده خودت و خانواده شوهرت ریش سفیدها رو دعوت کن بکو این کارو از من خاسنتن منم به خودم مطمئنم فردا اگر این شازده خیانت کرد تکلیف من چیه . میدونید چرا چون از ده بلر اینواتفاقی که افتاده مادر شوهره میگه کرده که کرده ان مرده وهیچ اشکالی نداره همونجا یه کاغذ بردار ین صورتجلسه کنید با وویس گوشیت هم رکورد کتید. ضامن زندگی متاهلی محکم و استوار بودنه