2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا منم برای مورد اول میخوام برم

در صورتی میتونی از معاینه بکارتت به عنوان مدرک استفاده کنی که امضای شوهرت یا شوعر ایندت توش باشه

وگرنه بعدا خدایی نکرده به مشکلی برخوردی اون نامه معاینه هیچ اعتباری نداره 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ببخشید مادر شوهر یا شوهر که قبول نداره باید خودشون حضور داشته باشن  

چرا تو یه مسئله خصوصی مادر شوهر باید دخالت داشته باشه؟ 

رابطه جنسی خصوصی‌ترین بخش زندگی هر زن و شوهریه و تنها مسئله‌ایه که جز خودشون دو نفر به کسی مربوط نمیشه

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
بهش فکر کردم کار درستی کردین    

عزیزم آدم اگه آدم نباشه میگه بهت فردا آره تو مشکل داشتی قبل عقد رفتی که نامه گرفتی این حرفا 

شما بعد عقد بگیر نگه دار فرق می‌کنه اینجوری قضیه اش

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
محض اطمینان میخوام گواهی رو نگه دارم، با مادر خودم میرم، در شرف ازدواجم

با مادر خودتون قانون قبول نداره اگه از،لحاظ قانونی،بخوای 

بزار وقتی عقد کردید مادرتون بگن نوبت گرفتم پسر،به همراه مادرش یا خواهرش جهت امضا برگه وگرنه خود پسر تنها باشه قبول منتهی خانواده ها بعدها حرف مفت میزنن خدا نکرده به مشکل بخورید

درد که نداره نه؟

چرا یه کم درد داره

قشنگ میکشه اونجا رو به سمت پایین

ولی کلا معاینه چند ثانیه اس

البته من التهابم داشتم

انگشتشو تکون میداد میسوخت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واقعا؟؟ اینو نمیدونستم، ممنون

بله حواست باشه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

خانمهای دو شیزه اگردر زمان عقد شوهر و یا مادر شوهر ازتون خواست و شما مطئتی به خودت اول دعوتشون کن از طرف خانواده خودت و خانواده شوهرت ریش سفیدها رو دعوت کن بکو این کارو از من خاسنتن منم به خودم مطمئنم فردا اگر این شازده خیانت کرد تکلیف من چیه . میدونید چرا چون از ده بلر اینواتفاقی که افتاده مادر شوهره میگه کرده که کرده ان مرده وهیچ اشکالی نداره همونجا یه کاغذ بردار ین صورتجلسه کنید با وویس گوشیت هم رکورد کتید.  ضامن زندگی متاهلی محکم و استوار بودنه

در مورد چیزای حقوقی به درد میخوره، به هر حال ازدواج یه قرارداده

درسته باید آینده نگر بود 

ولی نگاهت به ازدواج اشتباهه

اگر بنا به گرفتن این گواهی برای ازدواج باشه و ازدواج هم یه قرارداده 

پس دیگه بحث آرامش و تکمیل کردن همدیگه و ...  تمومه و فقط میشه یه قرارداد جنسی 

که اون وسط یه تولید مثلی هم میشه 

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند