2777
2789

واقعا خوشبحالشون فقط عین گاو میخورن بعد حرف مفت میزنن

نگین وای نه شوهر من کلی کار میکنه اکثر مردا همینن 

امرور مهمون داشتیم مامانم خونه نبود منو ابجیم با داداشم بودیم بعد از اول صبح بابام دستور پشت دستور کلافم کرد

دیگه مهمونا اومدم منم لجم گرفت دست به هیچی نزدم ابجیم پذیراهی کرد(ابجیم شاغله و کل خرج عید رو هم خودش داد) داداشم که کلن رفت بیرون نموند

بعد خیلی عصبی بودم از قیافم معلوم بود الانم دختر داییم هر جا میشینه میگه دخترش عین گاو فقط خورد

در صورتی بعد رفتنشون کلیییییی ظرف شستم خداشاهده خیلی بودن همرو خودم شستم

در کل خوشبحال مردا نمیخوان کار خونه بکنن 

ما دخترا باید داخل این اوضاع خودمون خرج خودمونو بدیم کار خونه هم رو دوش خودمون باشه (البته همه اینجور نیستم دختر خالم بهترین زندگی رو داره) ولی اکثرن بدبختیم😩😩😩😩😩😩😩😩خستمهههههه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شوهر کنی بیشتر زورتم میگیره خونوادشو واست ردیف میکنه خودش عین تپاله پهن میشه باید درست کنی ببری بیاری بشوری 😂

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بخدا من همیشه از این می‌سوزم کار بقیه بماند کارای خودشونم نمیکنن اونوخت ما هم کارخونه بکنیم هم خرجمونو خودمون بدیم اصن انصافع؟ ریدم ب این منطق و زندگی همش تقصیر ماماناس

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

دقیقا ... من همیشه دوست داشتم کلی دختر داشتم خدا یکدونه دختر بهم داد دومی شده پسر ، اولش ناراحت شدم الان میگم بهتر، عذابی که من تو زندگیم کشیدم بچه ام نمیکشه.

خدا دخترمم کمک کنه   

دقیقا ... من همیشه دوست داشتم کلی دختر داشتم خدا یکدونه دختر بهم داد دومی شده پسر ، اولش ناراحت شدم ...

بخدا من عاشق دختزم ولی میگم نمیارزه به عذابی که میکشه خداکنه دیگه هیشکی دختر دار نشه