دختر من چهار ماه و نیمشه از دیشبه چند بارچشاش چپ شد امروز چندتا دکتر بردم یکی گفت عمل یکی گف نوار مغز یکی گف طبیعی اما یکی بر اساس تجربه گف هر کدوم از چشماشو یک ساعت بیند درست میشه توروخدا کمکم کنید تو این عید نمیدونم چ خاکی بسرم بریزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یادمه پسر منم کوچیک بود چشاش رو چپ میکرد و ما خیلی نگران بودیم
من از دکترش پرسیدم و خودمم خیلی سرچ کردم و فعمیدم تا ۶ماهگی این حرکات طبیعیه
و بعدش خودب خود دیگه انجام نداد اون حرکاتو الان تایپیک شمارو دیدم یادم اومد😅
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
یادم نیس دقیق ولی یادمه زیر ۶ماه بود شاید ۴ماه اینجوریا
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).