2777
2789
عنوان

قهر... یه لحظه بیایید

115 بازدید | 4 پست

سلام من با جاریم قهرم بچش چن ماه از بچه من کوچیکتره.دیشب خونه اون یکی جاریم دعوت بودیم 

بچه ها هی رفتن اسباب بازی اوردن

یه اسباب بازی بچه منو اورد باهاش بازی کنه

یهو بچه اون جاریم که باهاش قهرم اومد ازش گرفت بچه منم هی گریه کرد.

هی میگفت اونو میخام 

منم نمیخاستم خودمو بندازم بین بچه ها وگرنه یه دعوا درست میشد...

بچم دوسال و چهارماهشه

یهو به بچم گفتم اگه میتونی برو ازش بگیر اگه نمیتونی هی بمن نگو...

از دیشب عذاب وجدان دارم نکنه در حق بچم کوتاهی کردم و طرفداریش نکردم...

بنظرتون باید چیکار میکردم؟؟؟

خوب کاری کردی عذاب وجدان نداشته باش ،یاد بگیره خودش از حقش دفاع کنه ،همیشه که شما نیستی،از الان یاد بگیره بهتره 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی عذاب وجدان نداشته باش ،یاد بگیره خودش از حقش دفاع کنه ،همیشه که شما نیستی،از الان یاد ...

به بچه بزرگا زورش میرسه ها...

بچه اون جاریم 8 سالشه میره زوری چیزی ازش میگیره،میزنش

اما نمیدونم چرا بچه های کوچیکو نمیتونه🤨

اعصابمو خیلی خورد کرده بود