2777
2789
عنوان

نیاز دارم باهاتون صحبت کنم:))

103 بازدید | 11 پست

من دوازدهم تجربی ام و کنکور دارم امسال

من تاحالا کتابخونه نرفتم راستشو بخواین

امسال واقعا توی شرایط بدی ام و به شدت به کتابخونه نیاز دارم

یعنی دیگه شرایط درس خوندن توی خونه رو ندارم حالا یا سروصدایی هست یا تمرکز ندارم یا کلا..

وقتی درمورد کتابخونه با مامانم صحبت کردم اوکی بود اما الان که قرار شده بود ۷ صب فردا برم و بابام شنید باهام سروصدا کرد

که نه نمیذارم کتابخونه بری و خونه مگه چشه و کتابخونه قرتی بازیه و من خوشم نمیاد ازین کارا و من از این قرتی بازیا خوشم نمیاد و فلان و فلان:)))

شاید بگید خب توی خونه بخون اما واقعا شرایطش نیست و وقتی شرایطمو دارم میببنم و بخاطر اینکه نمیتونم درس بخونم دارم زجرکش میشم

بعدش جالبه کلی هم فحشم میدن گ...وه میخوری کنکور قبول نشی و اگه قبول نشدی برو بمیر:)

شانس داشتم حال و روزم بهتر از این بود💔

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا اینکه ی نفر ک بابات ازش حرف شنویی داره بهش کنایه بزنه که عههه دخترت نمیره کتاب خونه درس بخونه چ بد دختر های فلان و فلان میره بیا و ببین چقدر موفق شدن.چون معذرت میخوام پدر شما دهن بین هست و با دهن بینی میشه کار رو درست کرد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عزیزم مجبوری زمانی درس بخونی و تمام افراد خانواده خواب هستن همین

زودتر از 2-3 شب نمیخوابن🥲🥲🥲

ب نظرم از ۷ صبح نرو بگو ۹یا ۱۰ میرم اگرم قبول نکردن شبا تا صبح بخون ظهراش بخواب

کلا در اومد گفت کتابخونه قرتی بازیه و نه.. اخه نمی‌دونم کجاش قرتی بازیه واقعا

یا اینکه ی نفر ک بابات ازش حرف شنویی داره بهش کنایه بزنه که عههه دخترت نمیره کتاب خونه درس بخونه چ ب ...

آره درست میگین شما باید همینکارو بکنم ولی متاسفانه وقت هم خیلییی کمه تا کنکور🥲 فقط یکماه مونده

آره درست میگین شما باید همینکارو بکنم ولی متاسفانه وقت هم خیلییی کمه تا کنکور🥲 فقط یکماه مونده

تو تلاشت بکن دختر بقیه ش بسپار به خدا عزیزم.بگو پدرت راضی کنن البته از کسی که حرفاش براش مهمه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
تو تلاشت بکن دختر بقیه ش بسپار به خدا عزیزم.بگو پدرت راضی کنن البته از کسی که حرفاش براش مهمه

اینقدر یه دنده هست و فقط میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه که حرف هیچکس رو مهم حساب نمیکنه ولی به شدت دهن بینه یعنی به شدتتتت

اینقدر یه دنده هست و فقط میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه که حرف هیچکس رو مهم حساب نمیکنه ولی به شدت ...

اره خوب چندنفر بگید بهش سرکوفت بزنن ک فلانی پ دختر کنکوری نشسته تو خونه واااا یعنی کتاب خونه نمیره و این حرفا

هیچ وقت ب گذشته برنگرد