2777
2789
عنوان

کنکوری ام اما کم اوردم

396 بازدید | 28 پست

امروز پنج ساعت

تست که نمیزنم

نشستم برا امتحان نهایی میخونم

خاک تو سرم

بابام بهم برنامه میده بفهمه منو میکشه

بقرآاااان دلم مرگ میخواد

یه هفتست حموم نرفتم 

دلم میخواد با ارامش یروز سر به بالشت بزارم

سخت تلاش کن. پیروزی نزدیکه....بخون لطفاااات با قدرتتتتتت

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مث می امروز با مامانم سر همین دعوا کردم هی بم میگ خوب بستی ال کردی بل کردی 

برا این ک برا نهایی منو کلاس فرسته هی بهونه میاره

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..

عزیزم برو تو تاپیک ایشون که تگ کردم تاپیک کنکوری ها ناامید نباش هممون از فردا میخوایم شروع کنیم تو ام با ما باش

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

وایی من‌ اومدم تغییر رشته بدم برم کنکور بخونم مشاور گرفتم کتاب گرفتم بابا مامانمم پشتم بودن ولی اوضاع روحیم نکشید اصلاااا و کمتر از ی ماه شد ک کم اوردمو تموم خیلی حال بدیه درک میکنم😩

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

بشین درس بخون خداشاهده مثل من پشیمون میشه....رو کاغذ بنویس و از خودت سوال جواب کن چی میخوای چرا و غیره... خودت جواب خودت میدی.... دختر اگه میخواد موفق بشه تو ایران یا باید بچه پولدار باشه یا تحصیلات خوب...هیچکی نمیتونه درکت کنه یا کمک جز خودت

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
خستم بخدا روغن داره از سرم میچکه اما انگیزه حموم رفتنم ندارم

یادم زمان کنکور وکالتم بخدا یه رگی از کنار گوشم باد کرده بود. ولی با مدیریت موفق شدم. 

شما هم اگه خسته شدی، زمان رو مدیریت کن، مطالعه کن ولی زمانش رو کمتر کن. زمان کم کن ولی مطالعه کن حتی ۱۰ صفحه ۵صفحه.

خواهشا شکست رو قبول نکن.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
منم کنکوریم ولی استرس ندارم رشته خوبی نیاوردم فوقش مهاجرت میکنم چیزی که دوس دارمو میخونم

بخندیم؟

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا