2777
2789
عنوان

اختلاف عقیده با خانواده خودم

276 بازدید | 9 پست

سلام خوبید من دو ساله ازدواج کردم، خودمون خانواده مذهبی هستیم قبل ازدواج همیشه با چادر بودم البته به نظر خانواده، الان که ازدواج کردم با اینکه همسرم اهل نماز و روزه هست زیاد سخت نمیگیره میگه هر چی خودت راحتی منم خودم آدم بد و باز پوشیدن نیستم سنگینم، الان مشکلم اینه مثلاً اومدیم سفر با خانوادم شهرستانمون مامانم بداخلاقی می‌کنه چرا چادر سرت نمیکنی، خیلی ناراحت میشم که این رفتار و می‌کنه شماها همچین تجربه ای داشتید چیکار کردید

منم مادر بزرگم بهم میگفت خیلی دوست داشتم چادر سرت کنی دختری که چادر سر نکنه دوست ندارم

منم به حرفش کاری ندارم کار خودمو میکنم

هر جور که راحتم لباس میپوشم چون پوششم به کسی ربطی نداره حتی به فامیلام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش اینجوری می‌گفت اخماشو می‌کنه تو هم هی تیکه کنایه میاد

شما الان دیگه شوهر کردی اختیارت دسته خودته بچه که نیستی

میتونی برای خودت تصمیم بگیری و به نظرم به حرفش نمیخواد توجه کنی

شما الان دیگه شوهر کردی اختیارت دسته خودته بچه که نیستی میتونی برای خودت تصمیم بگیری و به نظرم به ح ...

قبول دارم حرفتو، ولی خیلی ناراحت میشم هی به خودم میگم مگه چه کار بدی کردم چرا مادرم نباید منو بپذیره چرا انتظار داره همه مثل هم باشن، شوهرم خیلی شهرستانمونو دوست داره ولی تصمیم گرفتم دیگه نیام که مادرمم متوجه بشه منو از خودش دور میکنه

به نظرم اختیارت دست خودته ناراحت نشی ولی ماهیت به نظر منم فضول همش دوست داره دخالت کنه مزخرف بگه من نمیدونم چرا بعضی سالمندان نمی فهمن عقایدشون اشتباه پیران خرفت خاله زنک مثا خیلی از گوز های روانی جامعه از اول بچگی جیب پر پول گوز آدم شده عر میزنه تنبل تنه لش پخمه گه زاده کثافت بی سواد حیوون عر  میزنه مرتیکه وحشی جوالق لوس ننر گوز روانی 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥