سلام خوبید من دو ساله ازدواج کردم، خودمون خانواده مذهبی هستیم قبل ازدواج همیشه با چادر بودم البته به نظر خانواده، الان که ازدواج کردم با اینکه همسرم اهل نماز و روزه هست زیاد سخت نمیگیره میگه هر چی خودت راحتی منم خودم آدم بد و باز پوشیدن نیستم سنگینم، الان مشکلم اینه مثلاً اومدیم سفر با خانوادم شهرستانمون مامانم بداخلاقی میکنه چرا چادر سرت نمیکنی، خیلی ناراحت میشم که این رفتار و میکنه شماها همچین تجربه ای داشتید چیکار کردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما الان دیگه شوهر کردی اختیارت دسته خودته بچه که نیستی میتونی برای خودت تصمیم بگیری و به نظرم به ح ...
قبول دارم حرفتو، ولی خیلی ناراحت میشم هی به خودم میگم مگه چه کار بدی کردم چرا مادرم نباید منو بپذیره چرا انتظار داره همه مثل هم باشن، شوهرم خیلی شهرستانمونو دوست داره ولی تصمیم گرفتم دیگه نیام که مادرمم متوجه بشه منو از خودش دور میکنه