2777
2789
عنوان

طلااااااا توروخدااا بیاین

604 بازدید | 21 پست

زنجیر طلام پاره شده بعد خیلییییییی ظریفه در حد یک گرم نیمه 

بنظرتون جوش میخوره درست میشه خیلی ناراحتم میخواستم عید گردنم باشه پاره شد حواسم نبود نخ اصلاح دور گردنم بود بجای اون پارش کردم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا ظریف ترشم جوش میزنن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همونم زدی خراب کردی از دست تو 

شانس منه بخدا 😂ببرم بعد از عید ببینم درستش میکنن 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
اره بابا ظریف ترشم جوش میزنن

جدی خدا کنه از وسطم پاره نشده ها قشنگ پیش قفلشه از هم باز شده 😪😪😪

جای جوشش چون یه خورده غیر انعطاف میشه مستعد شکستگی مبشه

قصد عوض کردن ندارم دیگه 

ناراحتی نداره  برو عوضش کن

🤣🤣🤣موجودی صفرههههه 

بفروش چون جوشش کنی میشکنه این سری گمش میکنی

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌