2777
2789
عنوان

خبر بارداری

170 بازدید | 21 پست

من فردا سونو قلب جنین دارم

اگر اوکی بود همه چی نمیدونم به کسی بگیم یانه 

همسرم میگه آخر سه ماه بگیم 

اما من آنقدر بی حال و گاهی رنگ پریده ام همه همش میپرسن چته

چون عید هم هست اینور.و انور میریم 

تا ۳ ماهگی به کسی نگو 

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم نگو تا آخر ۳ ماه هر چند من گفتم تو همین عید به همه.😂😂

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آخر سه ماه چون الان ۸ هفته ام

اره بزاره جایه بچه محکم بشه بعد بگو من خودمم الان باردارم ۳ماهگی خبردادم 

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙
خب یعنی همش دروغ بگم و اینکه نمیتونم کمک کنم چکار کنم

چرانمیتونی کمک کنی

کارسنگین نکن، اماکارهای معمولی چیزی نمیشه

کمترهم رفت وآمدبکن، بیشترخونه باش، من خودم چون قبل ۳ماهگی یبارسقط داشتم، تجربه بهم میگه نگو، الانم مجددباردارشدم، چندتاازدوستام گفتم، خانوادهانگفتم، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من ۷ هفتگی به مادرم اینا و خانواده خواهرشوهرم گفتم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرانمیتونی کمک کنی کارسنگین نکن، اماکارهای معمولی چیزی نمیشه کمترهم رفت وآمدبکن، بیشترخونه باش، من ...

اره ظرف نشستم و چیزی بلند نکردم بیشتر تدارکات انجام میدم

بیشتر حال ندارم

چشام حالتش عوض شده و حالت خمار پیدا کرده

آرایش هم میکنم پنهان نمیشه