2777
2789
عنوان

امروز یه چیز عجیبی پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5513 بازدید | 56 پست

حالا شوهرم اولش گف شاید عن دماغ خشک شده دست نزن.اون لحظه کفتم حاظرم هرچی باشه الا این چیزا.همشم دستمو میشستم اخه اپلشم فک کردم از این چیزای جادو مادو.چون حعبه حیاط بود چن روز منم با خانواده شوهر یکم مشکل دارم.گفتم نکنه این چیراس برا همین انداختم تو چاه.

قبلن پیش یه دعانویس رفتم واسه بهبپد رابطه.همچین چیزی داد بهم فک کردم اینم از این چیزاس

تلاش کن،طلاش کن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گيسو واردي ها كلكاز كجا بلد بودي اعتراف كن!

خیر سرم روانشناسم 

اعتیاد پاس کردم عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بعدش شدید خوابم گرف کلافه بودم از خواب ولی نمیتونستم بخوابم.یهو شوهرم زنگید که دست بهش نزنم منم کفتم ریختم تو چاه.گف اون یه نوع مواد.اسمش ناس.بیشتر کارگر افغانیا استفاده میکنن که خستکی رو احساس نکنن و حسابی کار کنن

واسه شما برعكس عمل كرده شما ك ميگي خوابم گرفته بود 😂😂😂😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

ناس پودر شده ماری جواناس؟ یا یه گیاه دیگس؟ نشنیده بودم تا حالا. عینه گله کارکردش؟

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
حالا شوهرم اولش گف شاید عن دماغ خشک شده دست نزن.اون لحظه کفتم حاظرم هرچی باشه الا این چیزا.همشم دستمو میشستم اخه اپلشم فک کردم از این چیزای جادو مادو.چون حعبه حیاط بود چن روز منم با خانواده شوهر یکم مشکل دارم.گفتم نکنه این چیراس برا همین انداختم تو چاه.قبلن پیش یه دعانویس رفتم واسه بهبپد رابطه.همچین چیزی داد بهم فک کردم اینم از این چیزاس

بیا علاوه بر معتاد بودن اهل جادو جنبلم هستی پچشم روشن😡😡😡😡

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عن دماغ چيه ديگه 😂😂

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
ولی بچه ها با اینکه خیلی بوی بدی داشت ادمو هی ترغیب میکرد بو کنه منم هی بو میکردم بکشفم.شوهرمم گف نباید هی بو میکردی واقعا معتادش میشدی

اخ اخ میگن دفعه اول خیلی مهمه ها مزش بعد چند وقت تازه میاد زیر زبونت و همش یادت میفته. سعی کن دیگه بهش فک نکنی بذار فراموش بشه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
واسه شما برعكس عمل كرده شما ك ميگي خوابم گرفته بود 😂😂😂😂

ارع😂😂😂عوضش الان خوابم نمیاد.

فک کنم بار اولم بوده یکمم گرفتتم.

شوهرم میگه معتاد ازت شکایت میکنم.

حالا عکسشو انداخته بودم به پدرشوهرم نشون دادم میکه والک پودر شدس.

من ساده هم باورم شده بود اولش

تلاش کن،طلاش کن!

ناس، یکی از مواد مخدر است که با تنباکوها ساخته می شود که بدون دود می باشد. در این بخش از سرویس مواد مخدر مجله پزشکی دکتر سلام شما را با ناس آشنا می کنیم و با مطالعه ی این  مطلب، اطلاعات مفیدی در مورد ماده مخدر ناس دریافت خواهید کرد. و یکسری حقیقت هایی را عرض می کنیم که شاید در مورد ناس نمی دانستید و یا در مورد آن اطلاعات ناقصی داشتید. شکل ظاهری ناس را می توان اینگونه توصیف کرد، ناس، مواد سبز رنگی است که با تنباکوی خشک کوبیده شده و کمی آهک ساخته می شود. ناس یک ماده گیاهی اعتیاد آور است.

والك چيه

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ