2777
2789

قراره یه مدتی اونجا باشم و از طرفی پدرم بیماره من یهذره ترس دارم بابتش

امکاناتو سطح  پزشکی و بیمارستانی اونجا چه جوریه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوش اومدی  برا چه مشکلی؟ تا دکترای خوبشو معرفی کنم ؟

مشکلی نیست عزیزم از لحاظ سطح بیمارستانی منظورمه چون سنش بالا احتمال اینکه حالش بد باشه هستش بیمارستانای اوکی داره؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
ما خودمون برای متخصص میریم یزد و شیراز ولی در حد معمولی خوبن 

یعنی دکترای خوبی نداره؟یه متخصص قلب مثلا 

یعنی دکترای خوبی نداره؟یه متخصص قلب مثلا 

قلب توی بندرعباس توصیه نمیکنم .. داره متخصص ولی حاذق و اوکی نیست اغلب میرن یزد 

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
قلب توی بندرعباس توصیه نمیکنم .. داره متخصص ولی حاذق و اوکی نیست اغلب میرن یزد 

که اینطور

ممنونم از راهنماییتون

[QUOTE=332930095]که اینطور  ممنونم از راهنماییتون[/QUOTEالبته برای ویزیت و چک کردن دوره ای خوبن ...

ممنون از راهنمایی شما عزیزم 

بهترینش دکتر فرشیدی متخصص قلب 

یه سوال دیگه میشه بپرسم 

سطح بیمارستای دولتی چه جوریه ؟

یک بیمارستان شهید محمدی وجود داره که با عزرائیل قرار داد  بسته هرکی اونجا بمونه  میمیره پدربزرگم مرد بابام مرد اونجا 🙂بیمارستان دولتیشه  کلا همه میرن شهرای دیگه

یک بیمارستان شهید محمدی وجود داره که با عزرائیل قرار داد  بسته هرکی اونجا بمونه  میمیره پد ...

چه شهرایی میرید؟

یه سوال دیگه میشه بپرسم  سطح بیمارستای دولتی چه جوریه ؟

افتضاح .. تامین اجتماعی اش بیشتر روی زایمان تجهیز شده مناسبترینش مال نیروی انتظامیه .‌ شهید محمدی که دولتیه مناسب نیست .. بیمارستان خصوصی خوب هم وجود نداره 

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
افتضاح .. تامین اجتماعی اش بیشتر روی زایمان تجهیز شده مناسبترینش مال نیروی انتظامیه .‌ شهید محمدی که ...

ممنون 

ببخشید وقتتونو گرفتم عزیز