2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک😔😔

80 بازدید | 10 پست

شوهرم هرجا بخام برم گیر میده میگ نمیخاد بری.

من فق خونه مامانمو و خواهرم میرم . ولی میگه نمیخاد بری،میخای بری چیکار،نری چی میشه و فلان

همش قبلش ی بحث هرچند کوچیک باید داشته باشم باهاش. خونه مادرشوهرمم خیلی دیر ب دیر میریم چون حتی خونه مامانش نمیخاد بره.

اعصابم ضعیف شده از اینکه این اخلاقش از سرش نمیپره....

تو خونه دلم میگیره تنها بیرون رفتن من همین خونه مامانمو و خواهرمه . تفریح ک نداریم بخاطر مشکلات مالی.

نمیدونم چیکا کنم.....کسی اینطوری بوده ک شوهرش این اخلاقو ترک کرده باشه؟؟

۶سال گذشته از ازدواجمون.

با بقیه مشکلان میسازم ولی این یکی خیلی اعصابمو ضعیف کرده ب حدی ک امروز انقد جیغ زدم صدام گرفته. من اینطوری نبودم اصن😔😔😔😔

نمیخام مامان بابام بفهمن ،نمیدونم بگم ب مامانش یا ن....اصن نمیدونم چیکا کنم😔😔😔😔

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
نه به مامانش اصلا نگو 

چیکا کنم؟؟؟مامانش حدودا خبر داره از این اخلاقش. همون اوایل عقد هم ک اینطوری بود مامانش چندباری بهش گفته بود ک منو اذیت نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش یشین درست بدون دعوا صحبت کن . با جیغ و دعوا که کاری درست پیش نمیره... تازشم هیچ وقت به خانوادش نگو چون اونا پسرشون رو بیشتر دوست دارن و تو رو درک نمیکنن . به‌اش صحبت کن که زیربار نرفت برو پیش مشاور خانواده و...

باهاش یشین درست بدون دعوا صحبت کن . با جیغ و دعوا که کاری درست پیش نمیره... تازشم هیچ وقت به خانوادش ...

انقد صحبت کردم ک حد نداره. معمولا جبهه میگیره موقع صحبت در مورد مشکلات... یهو میبینی باز دعوامونم شد.

امروزم برا اولین بار جلوش جیغ زدم ،اصن دست خودم نبود....حس میکنم دارم دیوونه میشم دیگ

انقد صحبت کردم ک حد نداره. معمولا جبهه میگیره موقع صحبت در مورد مشکلات... یهو میبینی باز دعوامونم شد ...

درکت میکنم حق داری که جیغ بزنی به هر حال هرکسی تحملش یه ظرفیتی داره ‌ . نمیدونم چی بگم .... فقط کاری رو انجام بده که از زندگی لذت ببری ... 

درکت میکنم حق داری که جیغ بزنی به هر حال هرکسی تحملش یه ظرفیتی داره ‌ . نمیدونم چی بگم .... فقط کاری ...

ممنون عزیزم❤️😔