2777
2789
عنوان

این دفعه خیلی زود پریود شدم

190 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها ایندفعه خیلی زود پریودم اعصابم بهم ریخته فقط ۱۵ روز پاک بودم همیشه ۲۰ روز پاک بودم 

تو رو خدا بگیر چکار کنم

شدید فوبیای پریودی دارم 

وقتی پریود میشم همش میترسم پاک نشم یا زود پریودم چکار کنم 

اینکه خونریزی هم زیاده  راهکار بدین دوستات

این استرست ممکنه تشدیدش کرده باشه میخوای یه دکترم برو

از دکتر رفتن میترسم 

من فکر میکنم از استرس 

ولی خیلی میترسم پاک نشم دارم دیونه میشم

ببخشید شما تاحالا اینجوری شدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفنامیک اسیدبخورهم دردت کم میکنه هم خونریزیت وسه دوره قرص ال دی بخورتامنظم شه همینم که مرتب توفکرشی بدتره زودترمیاد

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
از دکتر رفتن میترسم  من فکر میکنم از استرس  ولی خیلی میترسم پاک نشم دارم دیونه میشم ببخ ...

صد در صد از استرسته 😅😂

برو مشاوره بابت استرست چون این ترست طبیعی نیست فدات بشم

دکتر هم البته باید بری ترس نداره یه دارو میده بهتر بشی

دلتنگ خودمم 

مفنامیک اسیدبخورهم دردت کم میکنه هم خونریزیت وسه دوره قرص ال دی بخورتامنظم شه همینم که مرتب توفکرشی ...

مرسی عزیز خیلی ممنون

قرص ال دی بدون نسخه پزشک میدن بعد من متاهل بعداا برای بارداری مشکل ایجاد نمیکنه؟؟

صد در صد از استرسته 😅😂 برو مشاوره بابت استرست چون این ترست طبیعی نیست فدات بشم دکتر هم البته بای ...

مطعتی 

یعنی ببین ایتقدررفوبیا پریودی دارم 

فوبیا هیچی ندارم 

یعنی میمرم زنده میشم انگار دنیا به ته رسیده 

مرگ جلو چشمام میبینم 

من تازگیا سقط کردم  شش ماهی هست 

یعنی حتی دلم نمیخواد بچه دار شم اینقدر میترسم دوباره سقط شه

مرسی عزیز خیلی ممنون قرص ال دی بدون نسخه پزشک میدن بعد من متاهل بعداا برای بارداری مشکل ایجاد نمیکن ...

آره بدون نسخه پزشک میدن اون دیگه بادکترمشورت کنید 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..