2777
2789
عنوان

خانوما توی چ کاری هنرمندین ؟ بیایین بگین و از هم یاد بگیریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیاد بلدی 

من کیک و شیرینی پزی و دسر و آشپزی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
کوچیک ترین کاری ک بلدی ام یک نوع هنره

کیک و نون پختن خیلی دوس دارم و بلدم

الان واقعا هنر دیگه ای یادم نمیاد

میدونی من کلا بیشتر به کارای اداری و اینا علاقه دارم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

افرین

من بلدم غر بزنم

تا نگفتن دل من گریه ام

جیغ جیغو ام

از یه مدت به بعد ادما باهام دوست باشن باعث میشه ازم متنفر شن

اعتماد به نفس پایینی دارمو...

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

در حد خودم آشپزی خوب ... خونه داری و منظم بودنم خوب ... کاور دوزی مبل انجام میدم و دوخت نظم دهنده .. هنر خیلی خاصم هم که عاشقشم سروقت نماز خوندنمه خداروشکر 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
افرین من بلدم غر بزنم تا نگفتن دل من گریه ام جیغ جیغو ام از یه مدت به بعد ادما باهام دوست باشن ب ...

البته یه چیز دیگه هم هست

عامع ورشکسته شدن خانواده ام

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

گلدوزی سرمه دوزی ملیله دوزی آینه دوزی  

خیاطی 

آشپزی

رنگ کاری

گچ کاری سیمان کاری بند کشی

جوشکاریم کم کردم

دریل کاریم کردم

لوله کشی

آشپزی

تمیز کاری

شوهر داری

همینا