2777
2789

مامان شمام اینجوریه به داداشتون چیزای بهتر رو میده بعد دائم اداش میشه شما ادم خوبی نیستید در حالی که شاید اگر شماهم مهر و محبت میدید مهر و محبت میدادید

مثلا مرغ های خورد شده از سفره مونده رو میده من میگم یه مرغ درست بده میگه همه خورده بعد میبینم برا داداشم دو تیکه مرغ درسته گذاشته میگم چرا پس به این درسته دادی میگه همه سالمه خورد نیست

خب دلم میگیره بعدم دائم میگه تو ادم بدی هستی

اگه به داداشت مرغ خورد شده بده میخوره داداشت؟یا ناهار نخورده میره کنار،من یه داداش بد غذا داشتم مادرم همینکارو میکرد فقط برا اینکه گشنه نمونه نق بزنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا همیشه داداشم تو سرما پکیج رو میبینده میگه گرمه بعد من پاهام درد میگیره بعد مامانم میگه چکارش داری در حالی که خود مامانم با دوتا پتو میخوابه بعدم داداشم مریض میشه میگم کارما اومده سرت مارو سرما دادای باز مامانم میگه از خدا بترس

خب دروغ میگم مگه

آره اگر اعتراض هم بکنیم میشه خواهر بد و حسود که بدِ برادرمون رو میخوایم  مامانم منم همینه  ...

میدونی زورم میا هی دائم بهم میگه تو ادم بدی هستی  خب اگر یکم به منم خوبی میکردی شاید یاد میگرفتم منم خوب باشم

اونی که لاغر و بد غداست منم اون همه چیز خواره

پس خیلی بده کار مامانت ،اگع ازت کاری خواست انجام بدی بگو به داداشت بگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اگه به داداشت مرغ خورد شده بده میخوره داداشت؟یا ناهار نخورده میره کنار،من یه داداش بد غذا داشتم مادر ...

واقعا ناراحت میشم چرا نوبت منه یک تیکه مرغ خورد شده

بعد برا اون دوتیکه مرغ بزرگ سالم

واقعا ناراحت میشم چرا نوبت منه یک تیکه مرغ خورد شده بعد برا اون دوتیکه مرغ بزرگ سالم

حق داری به خودشم مدام بگو ،همه دلخوریها از همین چیرای کوچیک شروع میشه

تازه ما دلمون براشون میسوزه تو بحث و دعوا هیچی نمیگیم . 

بعد انوقت برادرا پدر مادرو خراب میکنن 

ب خاطر همینه دیگ ما ب چشم نمیایم 

من خودم تا ۱۰ روز غذا نمیخوردم غر نمیزدم 

ولی برادرم ی دقیقه گشنش بود یا غذا بد بود خونه رو میذاشت تو سرش 

بعد میرف از بیرون غذا میگرف💔 

انوقت هنو من گشنه بودم ! و برای کسی اهمیتی نداشت