2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل خیانت. این خانم چیه؟

245 بازدید | 22 پست

یکی از فامیل های ما خیلی پولداره و حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا کارگر زیر دستش کار میکنن. 

بعد خانومش رو من خیلی دوست داشتم خیلی قیافه معصومی داشت . 

این خانم از لحاظ مادی که چیزی کم نداشت یه شاسی بلند زیر پاش بود کل دستش النگو طلا بود یه پاش خرید و....

الان خبرش اومده که این خانوم با یکی از کارگرای شوهرش خیانت کرده شوهرشو کتکش زده فرستاده خونه باباش چند وقتیه اونجاست .

واقعا موندم چرا اینکارو کرده 

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دروغه

منم اول فکر کردم دروغه ولی درسته خبرش حتی باباشم ازش عصبانی بوده

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بعضی هاجنبه ندارن حالابایک باکلاس باشی یک چیزی نه کارگرشوهرت 

اره همه همینو میگن

تنها پولداری مطرح نیست نیاز عاطفی  نیاز روحی روانی نیاز جنسی شاید به نیازهای جنسیش اهمیت ند ...

بنظرم اینا دلیل نمیشه چون طلاق میگرفت بهتربود 

ینی چی ادمی متاهل و تعهد داره میره اینکارو میکنه 

اول باشوهرش میگفت و.. اگر نشد واقعا تهش طلاق و بعد هرغلطی خاستن بکنن اینا هم خدارو میخان هم خرما

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بنظرم اینا دلیل نمیشه چون طلاق میگرفت بهتربود  ینی چی ادمی متاهل و تعهد داره میره اینکارو میکن ...

منم نمیگم کارش درست بوده

اما خب باید واکاوی بشه 

من و تو نمیشه راحت قضاوت کنیم

منم نمیگم کارش درست بوده اما خب باید واکاوی بشه  من و تو نمیشه راحت قضاوت کنیم

درسته نباید قضاوت کرد اما واقعا خیانت دیگ نیاز ب قضاوت نداره ادمی ک با پول شوهرش حال کنه با چیز بقیه صفا ینی چی؟ اصلا یلحظم جای اون مرد نمیتونم خودمو بزارم خیلیییییی حس بدیه خیانت دیدن اصلا نباید اجازه صحبت ب این افراد داد هیچ دلیلی قانع کننده نیست 

وقتی تو ب یکنفر تعلق داری چرا همچین کاری؟ حتی حیوونام تا جفت دارن سمت حیوون دیگ نمیرن

تنوع طلبی ، چیزی که اکثر خانم‌ها کنترلش میکنن ولی برخی خانمها و بیشتر هم خانمهای مرفه به فکر برآورده کردنش میافتن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

درسته نباید قضاوت کرد اما واقعا خیانت دیگ نیاز ب قضاوت نداره ادمی ک با پول شوهرش حال کنه با چیز بقیه ...

همه انسانها از لحاظ میزان ترشحات هورمونی مشابه نیستن همونطور که برخی هم به شدت سرد هستن . سابقه خیانت به درازای عمر انسان‌ها در کره خاکی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

همه انسانها از لحاظ میزان ترشحات هورمونی مشابه نیستن همونطور که برخی هم به شدت سرد هستن . سابقه خیان ...

این چرت و پرتای زیست شناسی رو نگو 

ما ادمیم احساس داریم شاید نیاز کسی بیشتر باشه ببینه نشد باشوهرش رفع کنه هزارتا راهکاره چ دلیلیه واسه خیانت؟ اینکار درقبال من یا شما میشد قبول میکردی؟ خیر من عمرا کسیو بالا کشونده باشم و تاج گزاشته باشم رو سرشو ببخشم واسه اینکارش و توجیحیم نیست البته

اره خیانت همیشه بوده اما چرا باید اجازه بدیم عادی بشه ک بعدا گریبان گیرخودمونم بشه؟ چرا واسش دلیل بیاریم؟