2777
2789
عنوان

قهربا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

به درک که قهره،همشون کصافطن.از همه مردا متنفرم.

فیلم دانلود کن ببین ،برو بیرون بگرد و...محل سگم بهش نزار مرتیکه عوضی رو.من نمی‌دونم مردا که آنقدر بچه ننه و بدبختن چرا زن میگیرن خب بتمرگید پیش ننه هاتون مگه روزتون کردن بیاید دخترا مردم رو بگیرید بدبخت کنید بعد یه مدت یاد ننتون و خواهرای عتیقه تون بیفتین.بمونید در..ون همونارو بگیرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخص از خانوادت دلخوره ظاهرا توقع داشت بیشتر آدم حسابش کنند و بگن دوماد بزرگه ست احترامش بذارن

دقیقا اونا هم مقصر نبودن دامادمون گفت فقط خودشو مامان بابام ومامان باباش باشن تا صحبت کنن 

چون موقع تعیین شیربهاومهریه بهش نگفتن چون دامادمون گفت خودمون صحبت کنیم بعد بله برون اعلام کنیم

اهان فهمیدم 

ولش کن محل نده مردا همینجورین توقع دارن از ریز و درشت اتفاقات خانواده زنشون خبر داشته باشن بعد نوبت خانواده خودشون که میشه نم پس نمیدن

دنبال بهانه س بدم میاد دخالت میکنن سر همین میخوام طلاق بگیرم من چون نمیزاره با خواهرم رفت وآمد کنم خ ...

آره بخدا سر رفت وآمد پیرم کرده جلو فامیلام آنقدر ادا اومده هیچ کس ازش خوششون نمیاد

آره بخدا آخه روستاهست نمیشه رفت خیلی چرخید حوصلم سرمیره

روستاهای شمال که عالیه،😍برو تیپ بزن و آرایش کن و بگردو عکس بگیر..با مردم روستا معاشرت کن .بشین پیش پیرزن ها برات تعریف کنن آنقدر حال میده😂