یه سوال مثلا یکی دو روز نخورین دوباره عصبی یا وسواسی میشین یا حسای بد میاد سراغتون؟؟
من دوز بالا نمیخورم
تا نشون دادن بی حوصلگی و کلافگی ده روزی وقت میبره برام
دوزهای بالاتر زودتر نشون میده
یهو ول کردن دارو کار خطر ناکیه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه لازم نیست تا آخر عمر بخوری ولی طولانی مدت باید استفاده بشه طبق نظر پزشک سرخود نباید خورد یا قطع کرد میگن قرص درمانی است افسردگی اضطراب وسواس فکری و پانیک انواع بیماری های اعصاب را درمان میکنه.
یه سوال مثلا یکی دو روز نخورین دوباره عصبی یا وسواسی میشین یا حسای بد میاد سراغتون؟؟
نباید قطع کرد کسی اگر کلا درمان بشه دکتر یواش یواش دزش را کم میکنه که مشکلی پیش نیاد... فقط همه از قرص اعصاب می ترسند حالا هزار جور قرص دیگه می خورن ولی اینو استقامت دارند تو مصرفش بعضی وقتا واقعا باید خورد چون عوارضش خیلی کمتر از مشکلات ناشی از اضطراب و پانیک یا افسردگی و وسواس هست...
نباید قطع کرد کسی اگر کلا درمان بشه دکتر یواش یواش دزش را کم میکنه که مشکلی پیش نیاد... فقط همه از ق ...
بله درسته واقعا قرص خوبیه آسنترا کلا و اینکه بدون تجویز پزشک مصرف میکنه کسی که من میگم فعلا هم قصد قزع کردن نداره فقط بعضی وقتا یادش میره و اینا یکی دو روز نمیخوره باز میخوره