2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستی کردم یا نه

123 بازدید | 14 پست

با وجود اینکه با خواهرشوهرم یه مدت قهر بودیم و دوباره آشتی کردم که البته روابط مثل قبل نیست و ایشون کینه شتری هستن و تو قیافه و من هم فقط در حد سلام و خداحفظ هستم باهاش ولی خوب چون پدرشوهر و مادرشوهر و یکی دیگه از خواهرشوهرام و دعوت کردیم خونمون مجبور شدیم به ایشونم بگیم.بقیه خیلی خوبن و منم نخواستم به خاطر این یک نفر کلا مهمونی ندم.نمیدونم یعنی نباید هیچ کس و دعوت میکردم.یعنی پررو تر از این میشه ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کار خوبی کردی که دعوتش کردی دیگه کم کم خوب میشه باهات 

مهم نیست برام خوب بشه باهام یا نه.من فقط به احترام بقیه که دعوتشون کردم دیگه مجبوری اینم دعوت کردم.و فکر نمی‌کنم که خوب بشه رفتارش چون کینه ای تر از اونیه که فکرش و کنید.با برادرش و بچه هام حرف میزنه اما با من نه.انگار دشمن خونیش منم فقط.

جوری ک با ی مهمون برخورد میکنی باهاش برخورد کن .اون مهمون خونته

یا حرفا و کاراش که میفتم از دعوتم پشیمون میشم.حالا ناز هم میکنه که ببینیم برنامه مون چطوره...به جهنم همون بهتر که نیان.دیگه عمرا دعوت نمیکنمش

یا حرفا و کاراش که میفتم از دعوتم پشیمون میشم.حالا ناز هم میکنه که ببینیم برنامه مون چطوره...به جهنم ...

چقدر پررو

ولشکن ...اگ اومد خونت  معمولی برخورد کن اگ بد برخورد کرد یا نیمد دگ کلا بهانه کن دعوت نکن

چقدر پررو ولشکن ...اگ اومد خونت  معمولی برخورد کن اگ بد برخورد کرد یا نیمد دگ کلا بهانه کن دعو ...

از خدامه نیان.با بقیه مشکلی ندارم.و واقعا نمیخوام از خودم تعریف کنم من کلا آدم قهری و دعوایی نیستم و تو این ۱۴ سال زندگی به هیچ کدومشون بی احترامی نکردم‌.تو این دعوا هم من مقصر نبودم فقط طرف شوهرم و گرفتم.حالا با داداشش خوب شده من شدم بد.شوهرم که اصلا موافق دعوت نبود.و خداییش همیشه پشتم بود.پدرشوهر و مادرشوهرمم همینطور‌.من تک عروسم و دوتا خواهرشوهر دارم

از خدامه نیان.با بقیه مشکلی ندارم.و واقعا نمیخوام از خودم تعریف کنم من کلا آدم قهری و دعوایی نیستم و ...

غیر مستقیم ب پدر شوهر مادرشوهرت بگو‌ب احترام اونا دعوتش کردین وگرنه زیاد راضی نبودی حتماااا ب روشون بیار