2777
2789
یخورده ازروابط بچه هات میگی منم شبیه شمام بچه هام ۲ ۴ ۷ هستن

خوبن خیلی همدیگه رو دوست دارن ابجیشون روخیلی دوست دارن باهم بازی میکنن دعواهم دارن ولی سازگاریشون بیشتره ازهم تقلیدزیاد میکنن ویادمیگیرن هوای هم رو دارن 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو ماه ..۴ سال و ۷ سال  خودشون هم ۳۳ سالشونه  فکر کنم منظورشون این باشه

بله  ۲ماهه هست و۳۳سال سنم

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
خداحفظشون کنه

سلامت باشی همینطور بچه های شما وهمه ی بچه ها