2777
2789
عنوان

اکستیشن مژه انجام دادم کل مژه های خودم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 30 پست
مژه های خودم خیلی فر و مشکی بود واقعا اشتباه کردم انجام دادم،پلکم ورم کرد و دون دون شد فکر کنم حساسی ...

تقویتش کن با روغن کرچک 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بریم ریموو کنیم هیچی کنده نمیشه از مژه های خودمون؟ بزیم ریموو بهتره یاااا خودش کنده بشه؟

من حتی ریمو هم کردم باز نصف مژه های خودم کنده شد باهاش اه خیلی مسخره س اکستنشن 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مژه های خودم خیلی فر و مشکی بود واقعا اشتباه کردم انجام دادم،پلکم ورم کرد و دون دون شد فکر کنم حساسی ...

رشد که میکنه دیگه زمان میخواد حق میدم بهت ناراحت باشی ،ای کاش ما زنا اینقدر راحت با سلامتی و زیبایی طبیعیمون بازی نکنیم.

چون چسب قوی میچسبه به مژه اگر می‌خواست با کندن راحت کنده بشه که کسی اکستنشن نمی‌کرد☺️ باید مواد ریم ...

وای دارم میمیرم،قشنگ پلکم خالی شده خیلی بده.....خدا کنه رشد کنه عزیزم مرسی

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
چون چسب قوی میچسبه به مژه اگر می‌خواست با کندن راحت کنده بشه که کسی اکستنشن نمی‌کرد☺️ باید مواد ریم ...

من ابروهام خیلی پر و مشکی بود برداشتم روغن زدم الان کچل شدمممم یعنی ابروهام رشد میکنه؟

افسردگی گرفتم😑

نگران نباش گلم من خودم مژه کارم مژه‌ها کلا دوره‌ی ریزش دارن بعد دوباره درمیاد چون الان هم فصل بهار ب ...

قربونت برم مرسی عزیزمممم❤️🥹

من ابروهام خیلی پر و مشکی بود برداشتم روغن زدم الان کچل شدمممم یعنی ابروهام رشد میکنه؟ افسردگی گرفت ...

بله گلم ولی دوره داره ابرو به نسبت دیرتر هست اما درمیاد 

ولی با نظر دکتر پوست از روغن و کرم استفاده کنید

زیاد بهش فکر نکن گلم ❤️

من ابروهام خیلی پر و مشکی بود برداشتم روغن زدم الان کچل شدمممم یعنی ابروهام رشد میکنه؟ افسردگی گرفت ...

خدایی خیلی حس بدیه من قشنگ درک میکنم الان مژه هام کچل شده خیلی مشخصه ،بخدا مژه های خودم با ریمل عین کاشت میشد اشتباه کردم رفتم اکستیشن

خدایی خیلی حس بدیه من قشنگ درک میکنم الان مژه هام کچل شده خیلی مشخصه ،بخدا مژه های خودم با ریمل عین ...

خیلی حس بدیه انقد که صب تا شب جلو اینه ام بعد بغض میکنم

توبه کردم توووبه

ولی نگران نباشمژه خیلی زود در میاد ولی ابرو نه🥺