2777
2789

خانوما قضیه از این قراره که من و دختر داییم هر دو بیست و یک سالمونه 

ایشون دو سه ماه با یه آقایی که سنتی خواستگاری کرده بودن در حال آشنایی بودن 

دختر دایی من ،به شدت شخصیت وابسته ای داره و اعتماد به نفسش خیلیییی کمه

پدرش رو توی شیش سالگی از دست دادیم و خب مادر عاقلی هم نداشته 

بیشتر مادرش باعث این کمبود اعتماد به نفسشه

به شدت منزوی و گوشه گیر و اجتماع گریز و حساس 

از اینا که بهش بگی بالا چشمت ابرو ناراحت میشه 

ما خودمون درکش میکنیم تا جایی که امکان داشته باشه ناراحتش نمی‌کنیم ولی خب یه پسر اونم تو دراز مدت تحمل این رفتار رو نداره

با آدمای غریبه نمیتونه اصلا ارتباط بگیره 

و به نظر همه ما به جز مادرش الان اصلا وقت ازدواجش نیست 

البته اون پسر هم آدم جالبی نبود کم محلی میکرد دیر به دیر جواب میداد پیش قدم نمیشد 

ایراد می‌گرفت از همه چی 

به نوعی ما دختر داییم رو مجبور کردیم با این پسر تموم کنه چون هم پسر ،پسر خوبی نبود هم ما تصمیم داشتیم دختر داییم رو تراپی ببریم چندین جلسه  ،وارد اجتماع بشه از طریق درسی که توی دانشگاه میخونه (گرافیک)

یکم شخصیتش رو بهبود بده و بعد با آدم درست آشنا بشه 

از این طرف من دارم ازدواج میکنم و نامزدم هم اسم با اون اقاییه که خواستگار دختر داییم بود 

الان که دختر داییم اومده شهر ما برای مراسم عقد من که ده روز دیگس 

همش بیان می‌کنه که خوش به حالت تو داری با فلانی ازدواج می‌کنی 

یا مثلاً با تلفن با نامزدم صحبت میکردم تن صدام آروم بود 

اومده بود توی اتاقم یه جوری که ایشون بشنوه می‌گفت انگار نه انگار همین دو دقیقه پیش داشت سر داداشاش جیغ میزدا الان نگا چه آروم حرف میزنه😅

خلاصه به هر نحوی می‌رسونه بهم که داره خودش رو با من مقایسه می‌کنه 

من تنها کاری که از دستم برمیومد واسه کمتر ناراحت شدنش این بود که وقتی میاد خونمون خیلی کمتر با نامزدم در ارتباط باشم و به کل خانواده هم سپردم وقتی ایشون هست کلمه ای از نامزدم صحبت نکنن که دختر داییم یه وقت یاد اون آقا نیفته ناراحت بشه 

ولی با این حال ،حس خوبی نمیگیرم از این قضیه 

نمی‌دونم دیگه چه کاری باید انجام بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شما خودتم حساسی. 

نه عزیزم 

نمی‌دونم چرا اینجوری برداشت کردید 

من اصلا روحیه حساسی ندارم 

ولی چون میدونم دختر داییم ممکنه با کوچیک ترین حرفی ساعت ها درگیری ذهنی ایجاد کنه برای خودش ،دوست ندارم من مسبب این حال بدش باشم 

عزیزم اون بنده خدا داره دوره رهایی رو تجربه میکنه زمان که بگذره حالش خیلی خوب میشه و اون اقا هم براش یه تجربه و درس بوده قطعا با ۲ و ۳ ماه هیچکس عاشق نمیشه 

خودت حساس نباش 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

عزیزم اون بنده خدا داره دوره رهایی رو تجربه میکنه زمان که بگذره حالش خیلی خوب میشه و اون اقا هم براش ...

من حساس نیستم گلم 

فقط نمی‌خوام ایشون با دیدن رابطه من حالش بد بشه و سخت بگذره براش

چون دلمون میخواست این دو هفته ای که اومده شهر ما بهش خوش بگذره نه اینکه مدام مقایسه کنه و حالش بد باشه 

دیشب اومده بودن خونمون یک جمله فقط مامانم ازم پرسید فلانی اومده خونه یا سرکاره؟

دختر داییم تا آخر شب سر درد رو بهونه کرد تو اتاق خوابید 

عزیزم حتما پیش مشاور برن دختر داییت 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

من حساس نیستم گلم  فقط نمی‌خوام ایشون با دیدن رابطه من حالش بد بشه و سخت بگذره براش چون دلمون ...

عزیز خوشت میاد دختر داییتم بگه چون به عشقشون حسادت میکردی با یکی هم اسم عشق سابقش میخای ازدواج کنی؟؟؟ گل دختر کار بدی کردین که مجبور به کات کردین چون شاید اخلاق پسره مکملش میشد و مشکلی نداشت

شما زندگی خودتو کن

اصلا اهمیتی نده هرچی رعایت رفتارشو کنید بدتر میشه

بالاخره از یه نقطه باید یاد بگیره مرکز دنیا نیست و زندگی همینه دیگه سختی و شکست هم داره Tough love 

خیلی عادی رفتار کن و فکر ازدواجت باش

ببریدش تراپی هم عالیه

عزیز خوشت میاد دختر داییتم بگه چون به عشقشون حسادت میکردی با یکی هم اسم عشق سابقش میخای ازدواج کنی؟؟ ...

عزیزم حتما یه چیزی دیدیم که گفتیم تموم کنه دیگه 

در ضمن من خیلی قبل تر از ایشون با نامزدم آشنا شده بودم 

پسره تو قرار اول بهش گفته بود حس میکنم تیپت اصلا خوب نیست دلم میخواد بیشتر آرایش کنی بیشتر تیپ بزنی 

و این برا دختر دایی من که اعتماد به نفس کمی داره ینی کشتن همون یه ذره اعتماد به نفسی که باقی مونده 

باژم بگم از بدیاش؟