2777
2789
عنوان

دبیر معارفِ وانتی. نظرتون چیه

835 بازدید | 19 پست

سلام دوستان. ما هر دو کار مندیم  ولی درآمدمون کمه و کفاف هزینه ها و قسط ها و.... رو نمیده. 

ی تصمیم گرفتیم. اونم اینکه ماشین سواری مون رو بفروشیم ی مزدا بخریم و شوهرم تایم های خالی بره و بار ببره. 

همسرم دبیر معارف اسلامی هست. دبیرستان درس میده و میتونه کل ساعت های تدریسش رو تو یه روز برداره بقیه ی هفته رو خالی باشه. تابستونم هست. 

نظرتون چیه؟ به درآمد می‌رسیم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراقب باشید چع وانتی میخرید کع اگع ماشین بع خرج بیوفتع کمرتونو میشکنع وانتا معمولا زیاد ازشون کار کشیدن خیلی دقت باید کرد تو خرید

کار وانتم خوبع اگع بار سراغ داشتع باشن نمیدونم کدوم شهرین ریسک دارع 

مراقب باشید چع وانتی میخرید کع اگع ماشین بع خرج بیوفتع کمرتونو میشکنع وانتا معمولا زیاد ازشون کار کش ...

شمال. میگردیم. ی دایی دارم تو کار خرید و فروش ماشین هست. می‌سپاریم ماشینمون رو بفروشه و ی مزدای ترو تمیز پیدا کنه

عجب. مرسی گفتی. 🙄😑

ببخشید واقعا برام سواله که چطور هر دو کارمندین ولی به خرجشون نمی‌رسید تازه تهران هم نیستید شمال هستین 

آخه من معلم دیدم که فقط آقا معلم بوده و الان خونه خوب و ماشین خوب دارن تو جوانی بدون پشتوانه پدرشون 

عزیزم از روی دوستی اینو میگم بهتون خواهدم یه نگاهی به سطح هزینه ها و فکرای اقتصادیتون بکنید مثلا وام گرفتن زیاد یا اینکه چه نوع وامی بردارید خیلی مهمه یدفعه می‌بینید یه وامی درصدش کمه ولی پولی که میخوابونید براش حساب کنید درصدش خیلی خیلی بالاتر میاد وهمون وام آدمو عقب میندازه 

ان شاء اله خدا به روزیتون برکت بده   

ببخشید واقعا برام سواله که چطور هر دو کارمندین ولی به خرجشون نمی‌رسید تازه تهران هم نیستید شمال هستی ...

من 12 و دویست حقوق دارم. همسرم 15 و 100

وام نداریم. اجاره خونه. خرج بچه

بیشترش رو پس انداز میکنم ولی بیشتر از 4 یا 5 تومن نمیتونم پس انداز کنم. من میخوام هر جور شده خونه بخرم. 

بله با معلمی تا قبل از سال 95 میشد ی کارهایی کرد ولی الان فقط زنده ایم. واقعا این پولی ام که پس انداز میکنم بدون درنظر گرفتن وضع ظاهر و سلامتی هست. سالی ی بار کفش و لباس خریدن و دندون پزشکی نرفتن و خیلی چیزای دیگه

من 12 و دویست حقوق دارم. همسرم 15 و 100 وام نداریم. اجاره خونه. خرج بچه بیشترش رو پس انداز م ...

واقعا ۲۷ تومن درآمد خوبیه برای زندگی معمولی و داشتن خونه  البته مثل اینکه همسرتون هم سال اول یا دو می نیست توی شغلش بازم برام جای تعجبه 

این معلمی که من میگم با ۱۳ سال سابقه سال ۹۷ یه خونه بهترین جای شهرمون خرید که با متوسط قیمت خونه های تهران هم قیمته و الان هم ماشین صفر داره به اضافه یه ماشین قدیمی که باهاش سرکار میره خانم خانه داره ولی این بگم فرزند ندارن و ولخرج هم نیستن وقتی مقایسه میکنم  ایشون رو با اونایی که هردو شاغلن مثلا همکاران خودش میبینم ایشون خیلی جلوتره اینم بگم کاملا زندگیشون  دستمه و میدونم آقا شغل دوم هم نداره  ولی فکر اقتصادی خوبی داره و زنش ولخرجی نمیکنه یه زندکی خوب و ساده دارن و جای سواله برام که اونایی که هر دو شاغلن پس باید خیلی وضع مالی‌شان ار اینا بهتر باشه 

واقعا ۲۷ تومن درآمد خوبیه برای زندگی معمولی و داشتن خونه  البته مثل اینکه همسرتون هم سال اول یا ...

خواهرم ما هم ولخرجی نداریم. مهمونی نمیگیریم. آرایشگاه نمیرم خودم تو خونه موهامو رنگ میکنم. و بگم هیچ پشتوانه ی مالی ای نداریم. هیچی. نه خانواده ی همسرم یک ریال به ما کمک کردن نه خانواده ی خودم. ما از زیر صفر به اینجا رسیدیم. با پول وام ازدواج ی زمینِ کوچولو خریدیم که الان تقریبا 700 تا 800 تومن می ارزه ولی همسرم عاشق زمینش هست و امکان نداره بفروشه. پس دارم می فرستمش تابستون بره دنبال شغل دوم. بعدم آموزش و گرورش انبار زیاد داره میره با اداره صحبت کنه آهن آلات رو ازشون بخره به قیمت دسته دوم و ببره بفروشه حداقل توی هر تن یک تومن سود میکنه

واقعا ۲۷ تومن درآمد خوبیه برای زندگی معمولی و داشتن خونه  البته مثل اینکه همسرتون هم سال اول یا ...

باور کن منم فکر اقتصادی ام خوبه ولی از بس پشتوانه نداریم و گرفتار مشکلات خانواده هامون هستیم عقب موندبم