2821
2789

خیلی ناراحتم فقط توراخدا سرزنش نکنید که چرا رفت پیش دختر ده ساله توجمع مهمونی همه بچهابودن دیدم همون دختربرادرم اومدپیش مامانش وباذوق گفت مامان من همه چیزا به رستاکه دخترمن باشه گفتم همونجا یخ زدم گفتم نکنه اون مساعل زناشویی وپریودیا میگه چون‌میدونستم میدونه رفتم پیشش گفتم چیا گفتی گفت بلوغ واینا همونجا دعواش کردم که چرا گفتی  دخترمم بودگفت چرا نباید میکفتم گفتم دعواش کردم هنوز جرعت نکردم ازدخترم بپرسم چیا بهت گفته خیلی دلم سوخت برادخترم اون مادری که به دخترش گفت کاش شعورشم میرسید بهش بگه اینا رابه دخترعمت نگوو‌  دوستان بگید چی به دخترم‌بگم که ذهنش تواین سن کشیده نشه بت به این مساعل جیگرم‌خونه براش

خدایاسپاس گذارم  

نمیدونم درچه حدبهش گفته ایا فقط پریودی بوده یامساعل زناشویی هم گفته فردامیخام ارش بپرسم امشب خواب به چشمم نرفت بیاین بگید چی بهش بگم اگه همه چیزا میدونس

خدایاسپاس گذارم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پریودی که طوری نیست ولی مسائل زناشویی زوده به نظرم .امیدوارم با جزئیات نگفته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

اره گفتنش اشتباهه تو سن کم 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

خیلی مشکل بزرگی نیست. خب دیگه کاریه که شده . ولی به مادر اون دختر بگو بهش یاد بده ازین به بعد. همیشه نمیشه همه چیز تحت کنترل ما باشه شاید یکی تو مدرسه میومد بهش میگفت. یه چیزایی از دست مادرا خارجه

اتفاقا شما شعورت نمیکشه ک دختر ۸ ساله رو از پریودی  و اینا میترسونی و طوری برخورد میکنی انگار تابو عه 

اتفاقا توی این سن باید بهش خودت توضیح بدی تو نگی پس فردا دوستاش به بدترین شکل بهش میگن والا بخدا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اصلا خشونت به خرج نده 

به دخترت بگو در مورد اون مسائل هر سوالی داشت از خودت بپرسه چون شما بهتر از هرکس دیگه میتونید جواب بدید وقتی هم پرسید سربسته و در حد فهم خودش بهش بگید 

با روانشناس صحبت کنید

از یک بابت میتونید مانور بدید رو آگاهی بیشتر فرزندتون در رابطه با اندام خصوصی 

و نگران بلوغ زودرس فرزندتون نباشید حساس نشید که فرزندتونم کنجکاوی بیشتری در رابطه با این قضایا داشته باشه