سلام من بعد زایمان اولم خیلی ابرو هام کم شدن(البته من خیلی زیاد بودنا کلا مو سر و ابرو زیاد داشتم) ولی در طی این سالها مرتب میریخت طوری که پارسال که باردار بودم و خاله ام فوت شدن عملا 40 روز ابرو بر نداشتن اینقدر ها بد نشده بود !! دیگه فکر میکردم قرار نیست در بیاد
فکر میکردم دیگه در شیردهی دوم چیزی ازش باقی نمیمونه!! اما در شیردهی از همون اول به خاطر اینکه میخواستم شیرم زیاد بشه مرتب مالت جو میخوردم یا پودرش یا مایعش(خوشمزه هست) خیلی زیاد میخوردم حالا چند وقتیه متوجه شدن نه تنها نریخته بلکه بیشتر قبل در امده و در واقع اونهایی که قبلا ریخته بود و بیرون امدن! خودم فکر میکنم تاثیر عصاره مالت جو باشه چون خیلی ویتامین ب داره
مالت جو رو از عطاری میشه جاهایی که گیاهان دارویی دارن یا محصوصلات سبز طبیعی پودرش که نوشته برای شیراور هم خوبه من پودر رو فقط یه مارک دیدم ولی مایعش که شبیه عسل هست فقط تیره تر چند تا مارک هست
مالت جو عصاره جوانه جو هست فکر میکنم مایعش شبیه عسل هست فقط رنگش قهوه ای هست پودرش شیری رنگ هست که توی اب بریزی قهوه ای میشه من طعمش رو دوست دارم پسر بزرگم هم دوست داره خاصیت هم داره