2777
2789
عنوان

ممکنه باهم اوکی بشیم

198 بازدید | 9 پست

من با یه پسری آشنا شدم حدودا چندماه پیش

گفت دوست بشیم و...

منم گفتم اول آشنا شیم 

سر یه موضوع خیلی الکی و چرت باهم یه جورایی قهر کردیم و دیگه پیام ندادیم 

و قبول دارم تقصیر من بود و گردن نگرفتم گ مقصر بودم 

ولی شمارمو هنوز سیو داره میدونم هنور سینگله

یکمم آدم مغروریه

هنوز منو فالو داره راستش منم ازش خوشم اومده بود و دلم نیومد انفالو کنم

استوری هام رو لایک می‌کرد ولی شاید یه هفته هس دیگه کلا لایک نمیکرد تا اینکه استوری گذاشته بود و دستم خورد لایک کردم اونم بعد چندساعت اومد استوری ک قبلا سین زده بود لایک کرد

به نظرتون ممکنه باهم اوکی شیم دوبارههه

یا کلا این کاراش عادیه و من الکی امیدوارم 

اولین باریه از یه نفر این قدر خوشم اومده بود و تقصیر خودم بود ک بهم خورد 

اینم بگم که یکی از دوستام امتحانش کرد و بهش پیام داد ولی دوستم رو تحویل نگرف 

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوونم ۲۳ سالمه

ولی چرا  این مدل عشقارو نمیفهمم؟😐 چون فالو داره و لایک میکنه دلیل بر اینکه دوست داره؟ 

بعد چون مغروره پیام نمیده؟ 

اصلا نمیفهمم😐 چرا مثل یه جنتلمن دعوتت نمیکنه برید بیرون یه چیزی بخورید بعدش حرف بزنید و ببینید مشکل چیه؟

من چرا تو دهه ۹۰ (میلادی) گیر کردم😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من جوونم ۲۳ سالمه ولی چرا از این مدل عشقارو نمیفهمم؟😐 چون فالو داره و لایک میکنه دلیل بر اینکه دوس ...

ن آخه عشقی نیست🥲😂

چندبار باهم بیرون رفتیم

من از اون خوشم اومده بود حس میکردم اونم از من خوشش اومده خیلی اینو دوستای مشترکمون میگفتن

بعد یه چیزایی پیش اومد ک واقعا من مقصر بودم و طرف هر چقدر سعی میکزد ک اوکی بشیم من جوری رفتار کردم ک اون فک کرد من ازش خوشم نمیاد

واقعا رفتارم ید بود

اونم آخه آدم  یکم مغروریه خیلی کارا کرد ولی من...‌🤦🏻‍♀️

ن آخه عشقی نیست🥲😂 چندبار باهم بیرون رفتیم من از اون خوشم اومده بود حس میکردم اونم از من خوشش اوم ...

خب اگر‌میخوای برو جلو پیشنها بدید برید کافه 

نمیخوای ولش کن و بهش فکر نکن 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خب اگر‌میخوای برو جلو پیشنها بدید برید کافه  نمیخوای ولش کن و بهش فکر نکن

میخوام  ولی خجالت میکشم 

چراا

خب بلوغ رابطه رو نداره دیگه، از رفتاراش معلومه، رفتارای بچگانه، و میگی مغروره. البته بازم من نمیتونم دقیق بگم که، چون نمیدونم چیا بینتون گذشته، اما انقدر رفتارای بچگانه یا خاله زنکی از شوهرم دیدم که میگم وقتی یه آدم سلامت روان نداره خب واسه چی میخوای باهاش باشی