2777
2789
عنوان

طاقتم تموم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست
هیچکس از سرنوشت خودش خبر نداره الان با وجود بچه تنها راهش صبر پیدا کردن یه درآمد دونفره تلاش دونفره ...

مشکل اینجاست که توانی برای مبارزه واسم نمونده چون امیدی ندارم، از دست خانواده همسرم خیلی شاکی ام که چرا ب بچه خودشونم رحم نکردن پر از خشمم نسبت ب سادگی خودم

مشکل اینجاست که توانی برای مبارزه واسم نمونده چون امیدی ندارم، از دست خانواده همسرم خیلی شاکی ام که ...

شما حال روحی باعث تمرکز بهم خورده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حال روحی باعث تمرکز بهم خورده 

چون دیگه به مرحله فروپاشی رسیدم چند سال حفظ ظاهر دیگه نابودم کرده، من دختر با استعداد و قوی بودم الان با یه مرده متحرک چه فرقی دارم اون همه هنر و تحصیلات عالی،چرا این سرنوشت من شد و اگه درست نشد چی؟؟؟ دلم میخواد یکی بهم بگه منم مثل تو بودم هم چیز درست شد 😭

لعنت به بی پولی درکت میکنم هم بی پولی رو کشیدم هم بد اخلاقی رو

مشکل ما یه خونه مناسب و خوبه،وگرنه با حقوق همسرم میشه یه زندگی خوب با پس انداز متوسط داشت،من احساس میکنم با وصلت با این خانواده مدار باورهای منم سقوط کرد وگرنه چرا منی که پدرم معتقد بود رزق و روزی زندگیش من بودم الان باید بدبیاری پشت بدبیاری بشه تو زندگی خودم 

چون دیگه به مرحله فروپاشی رسیدم چند سال حفظ ظاهر دیگه نابودم کرده، من دختر با استعداد و قوی بودم الا ...

میدونم سخته امیدوارم خدا برات همچی درست کنه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!