2777
2789

من از بچه دوستم یه چیز خیلی بدی فهمیدم  اعصابم خورده نمیتونم به دوستم بگم حتی نمیتونم باهاش رو در رو بشم از وقتی این موضوع فهمیدم دارم دیونه میشم 😢

موضوع چی بودههه

میشه به من بگییی😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دوستتون ربطی به شما نداره نیاز نیست به کسی چیزی بگین

و اینکه دوره ای نیست که بچه ها هیچی ندونن حتی بچه 7 ساله هم میدونه که چه خبره...

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

میترسم بگم گزارش بزنن

بجان خودم نمیزنم مگ‌مریضم

اگ امکانش هست بگو ، من چند وقت پیش برام یه مشکل پیش اومد در خصوص برادرم ، برا اون نیخوام بدونم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃