2777
2789
عنوان

لرزش پرده گوش با صدای بلند

1241 بازدید | 33 پست

سلام من حدودا یک ماهو نیمه که پرده گوشم به صداهای بلند حساس شده.مثلا وقتی یکی بلند صحبت میکنه یا خودم صدام بلند میشه یا صدای به هم خوردن ظرف و ظروف به هم باعث میشن پرده گوش چپم بلرزه که خودم حسش میکنم و انگار یه صدای خش خش مانندی هم میده موقع لرزش‌.

ازتون خواهش میکنم اگه تجربه یا راهکار و نظری دارین بدین.خیلی ناراحتم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگید توروخدا بگین چه آمپولی بود🥺

اسمشو یادم نیست والا. فقط رفتم گفتم گوشم اینطوری شده . ابم نرفته توش . معاینه کرد یه آمپول داد گفت اگه دوباره تا ۶ ماه دیگه شد برو متخصص که خداروشکر نشد.منشا عصبی دارع

اسمشو یادم نیست والا. فقط رفتم گفتم گوشم اینطوری شده . ابم نرفته توش . معاینه کرد یه آمپول داد گفت ا ...

آهان خداروشکر که خوب شده 

ینی ممکنه گوش منم خوب بشه؟

خیلی اذیتم واقعا دکتر نرفتم هنوز

اره بابا

ممنونم یکم امیدوار شدم🥺🌹

بازم اگه اسم آمپولی رو که زدین یادتون اومد خیلی ممنون میشم بهم بگین تا سریع برم بزنمش بلکه بهتر شد گوشم🥺🙏🏻

نه بهتر نشدم هنوزم همونطوریم شما ام مث من پرده گوشتون با صدای بلند میلرزه و انگار یه صدایی هم میده ...

اره مخصوصا کسی جفتم حرف بزنه همین الان گوشامو گرفتم انگار یکی داره تکون میده پرده گوشمو صذا هم میده

اره مخصوصا کسی جفتم حرف بزنه همین الان گوشامو گرفتم انگار یکی داره تکون میده پرده گوشمو صذا هم میده

وای دقیقاااا منم همینطوریم

یکی کنار گوشم بلند حرف بزنه یا اینکه خودم بلند حرف بزنم

یا صداهای بلند مث ظرف و ظروف بشنوم پرده گوشم تکون میخوره و صدا میده 

این دیگه چه مشکلیه آخه ما داریم خیلی رو اعصابه اصن تو جمع بودن برام خیلی سخت شده چون اکثرا بلند حرف میزنن گوشم اذیت میشه خیلی 

من سمت چپم بیشتره کلافه شدم تو گوگلم چیزی نزده

منم سمت چپم بیشتر صدا میده بعضی وقتام راسته 

منم واقعا نمیدونم دلیل اصلی این مشکل چیه 

دکترم رفتم بهم آنتی بیوتیک داده با قطره برا شست و شوی گوش البته هنوزم نرفتم برا شست و شو ولی فکر کنم ربطی به اون داشته باشه چون مشکل از پرده گوشه 

خیلی ناراحتم واقعا هیچکاری هم نمیتونم بکنم اصن نمیدونم دلیلش چیه و درمانش چیه دکترا هم متوجه نمیشن 

منم سمت چپم بیشتر صدا میده بعضی وقتام راسته  منم واقعا نمیدونم دلیل اصلی این مشکل چیه  د ...

کدوم شهر هستی عزیزم پس منم دکتر نرم گقتی بی فایدست، اگه بهتر شدی حتما و حتما بهم اطلاع بده عزیزم ، اگه شستشو اینا دادی خوب شدی حتما بهم بگو

منم سمت چپم بیشتر صدا میده بعضی وقتام راسته  منم واقعا نمیدونم دلیل اصلی این مشکل چیه  د ...

تو گوگل کلی گشتم اگه خیلیا اینجور شده بودن باید یه مطلبی میبود هیچی پیدا نکردم😢😢😢من اطرافیانمم خیلی صداشون تیزه بلندم حزف میزنن نابود میشم امروز همش گوشمو گرفته بودم