خانما من یه مدت خیلی خوب حجاب می کردم الان واقعا 1ماه میشه هی روسریم عقب میره انگار خودمم خوشم میاد چیکار کنم خانما بعد میترسم دوباره حجاب کنم بگن این معلوم نیست چی کاره است هی بدحجاب میشه هی با حجاب میشه هی شل میشه به خدا موندم
حجاب می کنم درحد 9یا 10ماه بعد یه کم شالم میره عقب واقعا دیگه موندم
چون اعتقادت قوی نیست من که حجاب واقعا دوست دارم اینکه بی حجاب میشم واقعا درک میکنم حس میکنم شیطان داره وسوسه میکنه
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خوشم نمیاد می دونی اول من خیلی به موهام میرسیدم ولی اینطور که می خواستم نبود الان نمیرسمم آنقدر قشنگ شده که هر دفعه می خوام نذارمشون بیرون فریب می خورم
خوشم نمیاد می دونی اول من خیلی به موهام میرسیدم ولی اینطور که می خواستم نبود الان نمیرسمم آنقدر قشن ...
میدونی همین سختته دیگه خواسته خودتو انتخاب کنی یا شادی امام زمانت و حق انتخاب با خودته ولی واقعا نگاه امام زمان می ارزه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مرسی یه سوال می تونم نیست روضه بکنم ولی الان لاک دارم فردا پاکش کنم
غسل نداری؟
راهکار داری من می خوام فردا روضه بگیرم الان لاک دارم میشه نیست کنم فردا پاک کنم
اگر غسلی به گردنت نیست میتونی روزه بگیری برا پا ک کردن لاک روشهای متفاوتی هست روش عطر بزن پاک میشه یا لاک مجدد روش بزن بازم نرم میشه می تونی پاک کنی نت پر روش هست برا پاک کردن لاک
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات