2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 31 پست
حجاب می کنم درحد 9یا 10ماه بعد یه کم شالم می‌ره عقب واقعا دیگه موندم 

چون اعتقادت قوی نیست من که حجاب واقعا دوست دارم اینکه بی حجاب میشم واقعا درک میکنم حس میکنم شیطان داره وسوسه میکنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوش اومدن یعنی چی

میگی موهام بیرونه خوشم میاد اون حسه رو میگم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چون اعتقادت قوی نیست من که حجاب واقعا دوست دارم اینکه بی حجاب میشم واقعا درک میکنم حس میکنم شیطان دا ...

راهکار داری 

من می خوام فردا روضه بگیرم الان لاک دارم میشه نیست کنم فردا پاک کنم 

کاربری دست دو نفره 
میگی موهام بیرونه خوشم میاد اون حسه رو میگم

خوشم نمیاد می دونی اول من خیلی به موهام می‌رسیدم ولی اینطور که می خواستم نبود الان نمیرسمم آنقدر قشنگ شده که هر دفعه می خوام نذارمشون بیرون فریب می خورم 

کاربری دست دو نفره 
خوشم نمیاد می دونی اول من خیلی به موهام می‌رسیدم ولی اینطور که می خواستم نبود الان نمیرسمم آنقدر قشن ...

میدونی همین سختته دیگه خواسته خودتو انتخاب کنی یا شادی امام زمانت و حق انتخاب با خودته ولی واقعا نگاه امام زمان می ارزه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میدونی همین سختته دیگه خواسته خودتو انتخاب کنی یا شادی امام زمانت و حق انتخاب با خودته ولی واقعا نگا ...

مرسی یه سوال می تونم نیست روضه بکنم ولی الان لاک دارم فردا پاکش کنم

کاربری دست دو نفره 
مرسی یه سوال می تونم نیست روضه بکنم ولی الان لاک دارم فردا پاکش کنم

غسل نداری؟

میدونی همین سختته دیگه خواسته خودتو انتخاب کنی یا شادی امام زمانت و حق انتخاب با خودته ولی واقعا نگا ...

بعد تو این دید و باز پیدا همه شال و توسط سرم دیدن قبل اونم که محجبه ی محجبه به نظرتون کسی چیزی میگه اگهگفتن چی بگم

کاربری دست دو نفره 
راهکار داری  من می خوام فردا روضه بگیرم الان لاک دارم میشه نیست کنم فردا پاک کنم

اگر غسلی به گردنت نیست میتونی روزه بگیری  برا پا ک کردن لاک روش‌های متفاوتی هست روش عطر بزن پاک میشه یا لاک مجدد روش بزن بازم نرم میشه می تونی پاک کنی نت پر روش هست برا پاک کردن لاک

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نه 

پس اوکیه

چقد سخت میگیری

هر وقت دلت خواست حجاب بکن هر وقت نخواست نکن

قرار نیس با چنتا تار مو به جهنم بری

به حرف مردمم هیچ توجهی نکن. مگه برا اونا زندگی میکنی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بله یه سوال  من الان لاک دارم می تونم نیست روضه بگیرم فردا لاکم و پاک کنم

آره بدون غسل کامل و وضو میشه روزه گرفت ولی برای نماز 

نیاز به غسل و وضو هست که ممکنه لاک باعث بشه آب به 

ناخن نخوره 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲