2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا هر عملی عکس العملی داره در این عالَم...بعدم هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست..

بعد اگه مثلا کسی در حق کسی بدی کنه نباید جواب پس بده 

خب معلومه اگه با مرگ همه چی تموم شه ناعادلانه بودن دنیا زیر سوال میره

ولی بازم تا خودم تجربه نکنم نمیتونم از قطعیتش حرف بزنم

|•همون بگویاسی•| goftino.com/c/xJbnEE |•••| |•••| |•••|

تو همین دنیا خیلی از جوابامو گرفتم منتظر اونور نیستم

بعضی از خوبی ها و بدی ها تواین دنیاست بعضی دیگه تو اون دنیا ان شالله که هممون عاقبت به خیر شیم

💚👩🏻‍🎓
به نظر منم وجود نداره  مثل حیوانات که بقیه حیوونا رو میکشن و میترسونن ولی اخرش میمیرن و تمام م ...

یعنی هم ما یک روز تموم میشیم ما ادم هایی که کلی ارزو داریم 

💚👩🏻‍🎓
خب بالاخره اخر تناسخ چی میشه به کجا میرسه

هندو ها و بودایی ها که به تناسخ اعتقاد دارن 

میگن که ما  با توجه به کارهایی که انجام دادیم بارها و بارها میمیریم زنده میشیم تا در نهایت روح ما به کمال برسه 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️