2777
2789
عنوان

امروز النگوم شکست و مادرم

380 بازدید | 22 پست

من دخترای فامیل اوردم خونمون،بعد امروز داشتن بازی میکردن ، بعدش یه دفعه دختر کوچیکه ،بزرگرو هل داد افتاد رو من بعدش دیدم النگوم قشنگ تا شد و شکست حالا من با بچه کاری ندارم عیب نداره اونا گناهی نداشتن والا 

من خیلی ناراحت شدم اخه ی سال نشده بود ک گرفته بودم بگذریم این وسط مادرم میگه تو لیاقت نداری طلا بندازی تورو ب چه طلا انداختن نمیتونی از النگوت مراقبت کنی چ برسه ب خودت. دیگه عوضش نمیکنه دلم خیلی شکست🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تقصیر تو نیست النگوی تک که نازک باشه زود اینطوری میشه 

عوض کنید دوتا نازک بگیرید کنارهم باشن اینطوری نمیشه

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

منم بودم حرصم میگرفت

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
حرصش در اومده گفته ناراحت نباش عوض می‌کنه

نمیکنه مطمئنم اخه ی بارم با پسرخالم دعوام شد اونم زد بعد تعمیرش کردیم اینم دومین بار له شد طلا گرون شده اخه چجوری عوض کنم هر دفعه نازک تر میشه 

عزیزم تقصیر تو نیست النگوی تک که نازک باشه زود اینطوری میشه  عوض کنید دوتا نازک بگیرید کنارهم ...

دوتا داشتم شکست بعد تک پوش گرفتم بازم شکست مهم طلا نیس من میگم چرا باید ب خاطر ی تیکه طلا دلم بشکنه؟

دوتا داشتم شکست بعد تک پوش گرفتم بازم شکست مهم طلا نیس من میگم چرا باید ب خاطر ی تیکه طلا دلم بشکنه؟

فدا سرت عزیزم اونم ناراحت بوده یه چیزی گفته 

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️