2777
2789
عنوان

همچین دختری چی محسوب میشه خوب یابد

152 بازدید | 12 پست

میخام بدونم برای دختری که چهرش زیباست ،خوشتیپ وخوش پوشه وهیکلشم خوبه بانمک وجذابه ،ووولی قدش یه مقدار کوتاهه ۱۶۰ هم نیست وکوتاه تر باشه واقعا از نظر شما ظاهرش چطوره!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل احترام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شخصیتش محترمه 

اصولا همه ی آدم ها محترم مگر اینکه خلافش ثابت شه:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من ب شخصه قد بلند اولویته برام امااصلا برام مهم نیست کسی کوتاه باشه بلند باشه بمن چه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️