2777
2789

اول اینکه دردش چقدره؟از سزارین بیشتره؟

چقدر دوره نقاهت داره؟ من نوزاد دارم

هزینه اش حدودی چقدره؟

فقط ابدو کنم یا لیپو ۳۶۰؟؟؟

کارای قبل وبعدش چیان؟

هرچی میدونید بگید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبابا اصلا دردش به اندازه زایمان نیست که بخواد بیشتر باشه بعضیا که اینطوری میگن آستانه دردشون پایینه دیگه من خودم عمل کردم هم ماموپلاستی هم ابدومینوپلاستی اما اصلا اونطوری که میگفتن اذیت نشدم دکترم هم کربلایی خانی بود 

من الان 29 روزه انجام دادم... خدایی درد نداشتم... همه میگفتن میمیری از درد.. ولی یه ذره هم درد نداشتم.  حتی یه استامینوفن هم نخوردم.. فقط دو شب شیاف دیکلوفناک گذاشتم.. اون هم به خاطره کمر درد بود.. نه درد عمل.. از بس به پشت خوابیده بودم 

فقط مشکل من افت فشار شدید بود که چون خون زیادی حین عمل از دست دادم... که افت فشارم هم بعداز4_5 روز اکی شد... البته ازاین پرل های زیر زبانی قلبی هم میدن که بریزی تو نافت.. تا محل عمل ت نکروز نده... اون هم خودش باعث افت فشار میشه.. که وقتی دارو رو قطع میکنی اکی میشی