2777
2789

بچه ها ، من ده سال سیپروترون کامپاند خوردم ، مرداد ماه که قطع کردم تا دی پریود نشدم بعدش چهاردهم به چهاردهم پریود شدم البته چند روز اینور اونور داشت ، فروردین بخاطر سنگینی کارا هشتم پریود شدم تا الان که نوک سینم درد گرفته که هیچوقت نمیگرفت ، چند روز پیش آز دادم بتام یک و دو دهم بود ، هنوزم پریود نشدم ، کی میتونه راهنماییم کنه ....

خدا هست... پس غمی نیست

[QUOTE=42484601]عزیزم شاید تنبلی تخمدان داری[/QUOTE 

آخه عشقم اون قرص برا تنظیم پریود و تنبلی تخمدان و اینا بود دیگه ، فقط برا جلوگیری نبود که ، تو اون چند ماه که پریود نشدمم هر چهاردهم یه لکی میدیدم یا درد داشتم ولی اون موقع پریود نشدنم طبیعی بود .

خدا هست... پس غمی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم تنبلی دارم و این قرص رو خوردم.این قرص برای پریودهای مصنوعیه وگرنه تنبلی درمان نداره و تا اخر عمرت بنابه شدتش البته باید دارو بخوری تا پریودت منظم باشه

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش

آره عزیزم اونم دوقلو اما بخاطر شلی دهانه رحم6ماهه بدنیا اومدن و نموندن.

باید دارو بخوری بعضیا زود باردار میشن بعضیا چندسال طول میکشه.من 6 ماه بعد دارو خوردن باردار شدم طبیعی اصلا باردار نشدم

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
آره عزیزم اونم دوقلو اما بخاطر شلی دهانه رحم6ماهه بدنیا اومدن و نموندن.باید دارو بخوری بعضیا زود باردار میشن بعضیا چندسال طول میکشه.من 6 ماه بعد دارو خوردن باردار شدم طبیعی اصلا باردار نشدم

عزیزم ، ایشالله خدا بچه های سالم بهت بده 😘😘😘 ، منم توکلم به خداست فقط نمیدونم چر نوک یینم انقدر شدید بزرگ و حساس شده

خدا هست... پس غمی نیست