2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 62 پست
عزیزم اول که آبرسان خوب بگیر استفاده کن بعدم مرطوب کننده ی شوینده ملایم که به پوستت آسیب نزنه و این ...

عزیزم ی آبرسان خوب معرفی میکنید من رفتم داروخانه برند نئودرم بم دادن میگن ک یرند خوبی هست سرچ کردم بعضیا راضی بودن بعصیا هم خیر 

عزیزم ی آبرسان خوب معرفی میکنید من رفتم داروخانه برند نئودرم بم دادن میگن ک یرند خوبی هست سرچ کردم ب ...

عزیزم من اصلا مارک ایرانی استفاده نمیکنم

چندتا به نسبت قیمت مناسب البته نمیشه گفت قیمت مناسب ولی از ایرانی بهترن، نیتروژینا، سیمپل، اورال

اگرم بودجتون زیاد هست ۱۰۰ ساعته کلینیک بگیر خودم استفاده کردم عالیه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا ابرسان نیس مرطوب کننده کیفیت پایینه به اسم ابرسان گویا میدن دست مردم

من خودم مشاور فروش شرکت نفیسم از وقتی اومدم تو این کار میترسم چیزی که شناخت ندارم بزنم به پوستم

قبلا خودم دور دهنم خشکی میزد و خارش داشت یه مدت روتین مناسب پوستمو که زدم خدا شاهده الان پوستم عالی شده نه دیگه قرمز میشه نه خارش داره 

از خشکی زیاد خارش میگرفت😑😑😑

اول صورتتو با ژل یا فوم مخصوص پوستت بشور  همونطور که پوستت خیسه آبرسان بزن بلافاصله مرطوب‌کنند ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
عزیزم من اصلا مارک ایرانی استفاده نمیکنم چندتا به نسبت قیمت مناسب البته نمیشه گفت قیمت مناسب ولی از ...

ممنون عزیزم کلینیک تو سایت خانمی دیدم ی مقدار هزینش زیاد واسم نوترژینا هم فوم شسشتشو گرفتم حالا از خانمی آبرسانشو میگیرم لطف کردید عزیزم 

واقعا استفاده کردید راضی بودین 

خودم مشاور فروششم 

از فوق آبرسانش استفاده میکنم عالیه قیمتش ۷۰۰

یه دونه هم مخصوص پوست خشکه ۱۹۹ تومن کوچولوعه ولی کیفیت خوبی داره خدایی مشتریام راضین 

از دوتاش فروشم خوبه

ممنون عزیزم کلینیک تو سایت خانمی دیدم ی مقدار هزینش زیاد واسم نوترژینا هم فوم شسشتشو گرفتم حالا از خ ...

فدات عزیزم خواهش میکنم

فقط نوترژینا خریدید کنارش ی مرطوب کننده هم بگیرید بعد از آبرسان مرطوب کننده بزنید به اصطلاح آب و تو پوست قفل میکنه مرطوب کننده

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
واقعا استفاده کردید راضی بودین 

اگه مشاورت خوب باشه بگیر

بعضیا بلد نیستن نوع پوست رو تشخیص بدن مثلا چربه خشکه معمولیه یا دهیدراته ست محصول اشتباه ببره نتیجه عکس میگیره 

ولی اگه نوع پوست درست مشخص بشه روتین مخصوص پوست استفاده بشه صد درصد نتیجه خوب میگیره

آها ممنون عزیزم من پوستم چرب هست ولی قوزک پاهام خیلی پوسته پوسته میشه وخشک 

باید روتین مخصوص پوست چرب ببری که چربی پوستت کنترل بشه و بره سمت نرمال شدن

قوزک پاهات هم کرم ترک پا هست عالیه

اگه میخوای لینک کانالمو بهت بدم 

اگه هم دوست نداری از کس دیگه ای بگیر نتیجه دلخواهتو میگیری انشالله 🥰