2777
2789
عنوان

توروخدا میشه بیاین💔😔

103 بازدید | 13 پست

سلام من کیست هموراژیک داشتم عزیزان بعد دکتر گفت عمل کنی باز در میاد بعدش رفتم طب سنتی پیش حکیم یه دارو داد خونریزی شدیدی کردم رفتم سونو گفت کیستت دفع شده الان از موعدم دقیقا  ۱۲ روز میگذره و پریود نشدم کسی از سونوگرافی سردر میاره بفرستم عکسشو عزیزان بهم بگین چی گفته؟!؟اگه میشه لطفا خواهش میکنم جواب بدین 

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبق تجربم سونوت خوبه ولی حس میکنم یکم تنبلی داری ...چن وقته پریود نشدی؟؟؟ اخه دیواره رحمتم خیل ...

عزیزم ۱۳ روز از موعدم گذشته🥲ولی هنو پریود نشدم

اگ بعد خونریزیت دقیقا رفتی سونو خوبه اشکال نداره

عزیزم یکی دو هفته بعد خونریزیم رفتم و اینو دادن بهم الانم پریود نمیشم نمیدونم چرا

عزیزم طبق تجربم سونوت خوبه ولی حس میکنم یکم تنبلی داری ...چن وقته پریود نشدی؟؟؟ اخه دیواره رحمتم خیل ...

بنظرتون میشه باردار شم ؟خیلی میترسم رو این موضوع تاثیر بزاره😔

عزیزم یکی دو هفته بعد خونریزیم رفتم و اینو دادن بهم الانم پریود نمیشم نمیدونم چرا

ببین اگ بلافاصله بعد خونریزی رفتی سونو یکم طبیعیع اما اگدیکی دو هفته بعد رفتی سونو حس میکنم تنبلی تخمدان داری بخاطر همینه پریود نمیشی

ببین اگ بلافاصله بعد خونریزی رفتی سونو یکم طبیعیع اما اگدیکی دو هفته بعد رفتی سونو حس میکنم تنبلی تخ ...

وااای خدا الان چه خاکی تو سرم بریزم😭

میشه علائم تنبلی رو بگی عزیزم

وااای خدا الان چه خاکی تو سرم بریزم😭 میشه علائم تنبلی رو بگی عزیزم

علامت اولش همین پریود نشدنه یا دیر ب دیر شدن...ببین نترس بادارو حل میشه دکتر ب خودمنم گف تنبلی ذاری باوجودی ک سرموقع و ساعت پریود میشم.وواصن هنگ کردم

[QUOTE=332846764]علامت اولش همین پریود نشدنه یا دیر ب دیر شدن...ببین نترس بادارو حل میشه دکتر ب خودمنم گف تنبلی ذاری ...[/QUOTوای الان باید برم دوباره دکتر🥲