2777
2789
عنوان

خانواده شما هم اینجوریه!؟

336 بازدید | 29 پست

هیچ جو خانوادگی تو خونه وجود نداره 

با پدر و مادرم میونمون خوب و صمیمی نیست 

خواهرو برادرم که جای خود دارن

وقتی بچه بودم خونه خیلی بهتر بود و صمیمی بودیم 

ولی الان....

شاید من اشتباه میکنم و به خاطر فشار های اقتصادی همه خانواده ها اینجوری شدنولی اگه مستقل بشم دلم نیمخاد هیچوقت خونه هیچکدومشون برم💔

انگار حرفای منو زدی

فک میکردم فقط ما اینجوری ایم

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

من که خانواده ام از همون اول باهام مشکل داشتن😪😞

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا آدم فیلمارو نگاه میکنه خانواده هارو میبینه بغض میکنه واقعا

😪💔

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اصلا انگار مرده ایم احساسی نمونده برامون فقط میخوریم که نمیریم

حق

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌