2777
2789
سلام پیش هر دکتری رفتم بهم میگن باید ای یو ای کنم یه بار هم انجام دادم منفی شده میخوام اینبار پیش یه پزشک مطمئن انجام بدم اخه جور کردن هزینش برام سخته اگه خودتون یا اطرافیانتون انجام دادن میشه تجربیاتتون را به بدبد لطفا
سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهسا جان من پیش دکتر علی اکبریان انجام دادم البته قبل ای یو ای تشخیص دادن پلیپ دارم نباید دیگه عمل را انجام میداد ولی انجام شد ومنفی بعد ای یو ای رفتم پولیپم را عمل کردم وحالا میخوام پیش یه دکتر مطمئن انجام بدم
الان بیمار دکتر عمویی ام بیمارستان مادر وکودک نامه دادن برم ای یو ای کنم ولی میترسم اونجا خودشون انجام ندن وبدن دست کار آموزاشون
شکلات عسلی جان دکتر پارسا نژاد هم میگن دکتر خیلی خوبیه اگه میشه طریقه درمانت را بیای اینجا بگی چه داروهایی قبل ای یو ای بهت داده
دکتر عمویی برای من کلومفین 10تا از شب 5 قاعدگی وآمپل مریونال 4تااز8 قاعدگی وروز 11 هم سونو نوشتن
منتظر جان فکرت در مورد مادر و کودک درسته ولی کلا این قضیه iui همینه پیش هر دکتری هم که بری همینه ، یه دونه تخمک که بیشتر نیست یا حالا با دارو چند تا، شاید نشه. پارسا نژاد خوبه، دکتر کساییان هم تو معدل خوبه ، دوستم بار اول نتیجه گرفت (با کساییان) ولی کلومفین میخورد