2777
2789

شما با این اسم کاربری دیگه چرا توی صف خرافاتید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشون شاباله ک کلی شرط میزارع ‌وصف درست میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

این خرافاته

منم حس ششم قویه ولی اینها الهام های غیبی و ناگهانی هست با سوال پرسیدن فعال نمیشه، انگار که شخصی که حس ششمش قویه غیب گو هست!!!!

میپرسن رنگ لباسم چیه🤦‍♀️🤦‍♀️

همه حس ششم رو دارن مثل پنج حس دیگه، فقط برای بعضیا قوی تره اصلا نی نی سایتی هارو درک نمیکنم تو این مورد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عزیزم حس شیشم سرگرمیه  واقعی نیست تو چرا تو نوبت می ایستی بعد وقت نمیکنن که بیست و چهار ساعت ...

من دوتا تاپیک پربازدید میخونم خوندش عیبه؟😐بله میدونم سرگرمی اما چه رفتاری با مردم دارند بی احترامی دوبار تگ کردن بار سوم خانم داره بی احترامی میکنند

من خودم حس شیشمم قویه چند باری برای بعضیا چیزی گفتم درست بود الان میام نی نی سایت چهل پنجاه تا در خواست دوستی و منو تو پستاشون صدا میزنن 

من ناراحت نمیشم خوشحالم میشم حس خوب بدم ولی نمی تونم بیست چهاری جواب بدم دلیل بر بی احترامی نیست شاید وقت ندارم 

و قرار نیست که هر چی بگم درست باشه چون ما علم غیب نداریم و فقط حس شیشه که همه دارن