2777
2789
عنوان

امروز خونمون مهمونامون کلی بهم تیکه پروندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 51 پست
خب الان چیکار کنیم؟

کار خاصی نکنیم خواستم ببینم اگر تو نی نی سایتم کسی این مدلی هست مهره مازش چیه چجوره که انقدر طرف دوسش داره جه رفتار بخصوصی داره باید چیکار کرد که انقدر اعتماد به نفست بالا بود چجور مثلا عموم انقدر بهش میپرید در عین خنده و آرامش و اعتماد به تنفس جواب میداد من بودم یا گریه میکردم یا قهر

والا قسمت اخر حرفاتون اصلا با قسمت اول جور در نیومد من کلی دلم برای عروس عموتون سوخت بعد اخر سر شما ...

من ابدا نمیگم عموم رفتار خوبی داشته ها نه

ببین میگم چجوریه این دختر انقدر محکم انقدر اعتماد به نفس داره اصلا خودشو کمتر از شوهرش نمیبینه 

یا مثلا جواب حرفو در عین خنده و اعتماد به نفس میده در حالی من اگر بودم قهر میکردم یا گریه ام میگرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خاصی نکنیم خواستم ببینم اگر تو نی نی سایتم کسی این مدلی هست مهره مازش چیه چجوره که انقدر طرف دوس ...

خودت جواب خودتو دادی دیگه

اعتماد ب نفسش بالاست

کسی ک خودشو باور داشته باشه ب همه جا میرسه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

داشتم به این فکر میکردم چجوریه بعضیا انقدر خوش شانسن و اعتماد به نفس و سر زلون خیلی زیادی داره مثلا ...

همیشه همینه ادمها توجه اونی که ندارن ومبخوان جلب کننن

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
حتما خیلی خوشبخته ک همتون دارید میسوزید😆

خدا میدونه دوسش دارم برام خیلی جالبه اتفاقا

اینکه اصلا کم نمیاره اینکه خودشو پایین نمیاره

از نظر قیافه خانواده تحصیلات پول همه اینا شوهرش و جاریاش بیشترن ولی این یه جوریه انگار هیچکس مثلش نیست باحاله شخصیتش

خیلی دلم میخواست مثل اون باشم